Разположена на левия бряг на р. Бъндерица на 1950 м н. в., в Северен Пирин. До нея е старата хижа "Вихрен" и няколко бунгала. Общият им капацитет е 190 места.
Изходен пункт: гр. Банско – 4 ч.
GSM: 0889/834277 и 0889/293562
Снимка на хижа "Вихрен" (нова и стара)
Мисля, че телефоните са актуални. Трябва да пробваш!
_________________ "The absolute simplicity. That's what I love. When you're climbing your mind is clear and free from all confusions. You have focus. And suddenly the light becomes sharper, the sounds are richer and you're filled with the deep, powerful presence of life..." Heinrich Harrer, 7 years in Tibet
Разположена на левия бряг на р. Бъндерица на 1950 м н. в., в Северен Пирин. До нея е старата хижа "Вихрен" и няколко бунгала. Общият им капацитет е 190 места.
Изходен пункт: гр. Банско – 4 ч.
GSM: 0889/834277 и 0889/293562
Снимка на хижа "Вихрен" (нова и стара)
Мисля, че телефоните са актуални. Трябва да пробваш!
Тези теми с информация за хижите уж са закачени горе, а не знам защо доста хора не ги поглеждат. Както и да е. Хижа "Вихрен" (нова и стара) имат двама собственици, съответно двама хижари. Първия телефон 0889/834277 гаранция е актуален. За другия така и не попитах, когато ходихме там в началото на май.
Здравейте, преди 2 години бяхме на х. Вихрен и си беше мизерно... Дочувам, че е правен ремонт. Може ли да споделите как е сега там?
Вто Авг 03, 2010 12:22 pm
Briana
В стаите не е зле... като за хижа. Иначе тоалетните са ужас, както навсякъде - смрад и мръсотия. Малко е сложно с банята, когато има повечко хора, защото душовете са само два. Храната е добра. Това са ми впечатленията от миналата седмица.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети