Регистриран на: 29 Юли 2009 Мнения: 280 Местожителство: ГРАД ДОБРИНИЩЕ
Х.Безбог-Тевно езеро-Х.Безбог
Здравейте...Днес сутринта към 8 часа тръгнахме към хижа Гоце Делчев около 9 вече се бяхме качили на лифта..Към 10 часа тръгнахме към Тевно езеро на лява краледворска порта има много голяма преспа сняг и малко се поизмъчихме..Като тръгнахме да спускаме към Тевно езеро първо ни посрешнаха две диви кози с три козлета.На заслона хапнахме и пак към Хижа Безбог че гоним лифт.Хубавото беше че хванахме лифта точно в 3 и 30..Така протече първото ми ходенен на Тевно езеро..Много ми хареса там..Кратко пътеписче дано ви хареса..
Сиврия
Пак той
Реката която идва от Полежанските езера
На Момини езера и зад мене Джангал
Голямата преспа на портата
Много сняг има още
Кралев Двор
Пак той
Тевно езеро
Ето ги дивите кози
Пред заслона
Каменица
Валявишки чукар и Тевно езеро
Цветенце
Момини двори
И на връщане една снимка на Х.Безбог
_________________ Пирин планина номер 1
Вто Юли 06, 2010 8:54 pm
dido
Супер си, браво!
Това, което показваш на снимката под Кралев двор, е Демиркапийската чука
_________________ Бутам след осмата бира
Вто Юли 06, 2010 9:12 pm
Gamina
Аз като "тевноезерски" аматьор да питам - по тази скоро маркирана пътека (синя, от миналото лято, доколкото помня) колко време е ходенето и как е като качвания и слизания.
Ще качвам към 7 август разни хора... подозирам разнообразни изненади в облеклото и обущата...
Сря Юли 07, 2010 1:52 am
jordy
Браво юнак!Продължавай все така. През преспите ли минахте за да излезете на Белемето?
Сря Юли 07, 2010 7:46 am
dido
Gamina написа:
Аз като "тевноезерски" аматьор да питам - по тази скоро маркирана пътека (синя, от миналото лято, доколкото помня) колко време е ходенето и как е като качвания и слизания.
Ще качвам към 7 август разни хора... подозирам разнообразни изненади в облеклото и обущата...
Ами нормална пътека, сумарно около 600 м качване има, както и малко слизане - кал и камъни. 2-2:30 часа нормално ходене е.
_________________ Бутам след осмата бира
Сря Юли 07, 2010 9:57 am
bitterman
Регистриран на: 29 Юли 2009 Мнения: 280 Местожителство: ГРАД ДОБРИНИЩЕ
Благодаря на всички...Не минахме прес преспата заобиколихме..Няма как тя е много голяма..Иначе като ходене ни отне около 4-30 мин ходене и връщане общо...
_________________ Пирин планина номер 1
Сря Юли 07, 2010 10:45 am
Gamina
dido написа:
Gamina написа:
Ами нормална пътека, сумарно около 600 м качване има, както и малко слизане - кал и камъни. 2-2:30 часа нормално ходене е.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети