Ето тук можеш да разгледаш предложения на различни компании, както и какво покриват. Най-изгодно излизат годишните - около 40 лв.
https://24ins.bg/mountain-insurance
Благодаря за споделянето на връзката, колега. Помогнахте ми!
Вчера ме уведомиха, че застрахователят ми е превел 717 лв. на БЧК за свалянето ми от вр. Ботев през август. Забравете базовите застраховки за 1000 лв. Аз до сега бях на 5000 лв., от сега минавам на 10 000 лв. Отделно съм си взел скреч картата на Левинс - Активна грижа, скъпият вариант. Картата е за срок 1 година от активирането и, като при настъпване на събитие тя трябва да е активирана минимум 24 часа преди него.
Пиша го, за да не си мислите, че със застраховка 1000 лв. имате застраховка. Реално имате една фиктивна полица.
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P.
Съб Окт 01, 2016 6:42 pm
dido
Не разбрах проблема. Ти ще платиш ли нещо от джоба си върху тези 717 лева?
Няма да плащам. Споделям колко струва возенето на джип от Ботев до Карлово. Не говорим за издирване и т.н.
Заинтересованите да си сметнат колко покрива базовата застраховка, не дай боже.
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P.
Съб Окт 01, 2016 9:04 pm
ray
E, значи все пак базовата застраховка не е съвсем нищо... или греша? Питам се освен това дали онези юнаци (казвам юнаци, че ако напиша квото си мисля коментарът ми моментално ще бъде хвърлен в кошчето) дето преди време ги търси сума ти народ с модерна техника точно под Ботев, са имали каквато и да е застраховка и дали са платили и два лева за това че пред цял народ демонстрираха тоталната си идиотия и малоумие ... Питам и отговор не чакам ....
Съб Окт 01, 2016 9:15 pm
martincho8002
Здравейте,
Написах мейл на ПСС и казаха, че винаги са имали проблеми с застраховани чрез австрийски алпийски клуб - технически. Не стигали паричните преводи до ПСС и се налагало туристите сами да си покриват разходите, пък после събирали документи отвсякъде и застраховката от ААК им възстановявала разходите. Някой с реален опит / коментар ?
Това не е баш showstopper, но никой не би искал да минава и през това допълнително, когато се случи някаква беда.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети