Здравейте!
От последните 3 години имам доста богато "портфолио" с планински преходчета, за които съм водил подробна статистика като параметри на ходенето, и по-важното - имам доста снимков материал. И тук идва големият ми проблем:
Как да прилагам тези снимки в публикациите?...
Всъщност, не съм публикувал разказите си, точно защото не мога да кача снимки и те - съответно - се обезсмислят...
Чет Сеп 16, 2021 4:59 pm
lubitel
Най-лесният начин е да публикуваш връзка към споделен албум в Гугъл снимки.
Ако искаш да онагледиш различни пасажи от някой пътепис може да направиш следното:
1. Оразмеряваш на компютъра си набелязаните снимки в подходящ размер, например 1024х576.
2. Качваш ги на някоя безплатна но поддържана платформа като https://imgur.com/upload .
3. Снимката която трябва да онагледи дадена част от разказа ти я отваряш от там в нов раздел на браузъра ти.
4. Копираш адреса на снимката от новия раздел и го постваш в пътеписа си като го маркираш като изображение посредством инструментариума предложен от сайта на форума [img]адрес на снимката[/img].
Това е.
Пет Сеп 17, 2021 10:12 am
aliosha77
Кир Спитама написа:
Най-лесният начин е да публикуваш връзка към споделен албум в Гугъл снимки.
Ако искаш да онагледиш различни пасажи от някой пътепис може да направиш следното:
1. Оразмеряваш на компютъра си набелязаните снимки в подходящ размер, например 1024х576.
2. Качваш ги на някоя безплатна но поддържана платформа като https://imgur.com/upload .
3. Снимката която трябва да онагледи дадена част от разказа ти я отваряш от там в нов раздел на браузъра ти.
4. Копираш адреса на снимката от новия раздел и го постваш в пътеписа си като го маркираш като изображение посредством инструментариума предложен от сайта на форума [img]адрес на снимката[/img].
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети