Здравейте! Иска ми се да направя тридневен кръгов маршрут със спане на хижа Рибни езера и хижа Македония, само че така и не мога да го измисля. Някой има ли идеи къде спокойно мога да оставя колата, да ида до едната хижа, втория ден да отида до другата и на третия съответно пак да се върна на отправната точка. Благодаря предварително!
Здравейте! Иска ми се да направя тридневен кръгов маршрут със спане на хижа Рибни езера и хижа Македония, само че така и не мога да го измисля. Някой има ли идеи къде спокойно мога да оставя колата, да ида до едната хижа, втория ден да отида до другата и на третия съответно пак да се върна на отправната точка. Благодаря предварително!
Семково.
_________________ "Caminante son tus huellas el camino y nada más;
caminante, no hay camino, se hace camino al andar." -- Antonio Machado
Нед Юли 04, 2021 2:39 pm
Hippo
Или на Нехтеница. Първия ден до Македония, втория по върховете до Рибни и третия през Грънчар до колата.
Нед Юли 04, 2021 5:14 pm
nickkal
Правил съм го така - Кирилова поляна - Рибни езера (отскок до Смрадливото езеро) - х.Македония - Рилски Манастир. Ползвахме такси за да не вървим Рилски манастир - Кирилова поляна.
Пон Юли 05, 2021 9:21 am
suunto
nickkal написа:
Правил съм го така - Кирилова поляна - Рибни езера (отскок до Смрадливото езеро) - х.Македония - Рилски Манастир. Ползвахме такси за да не вървим Рилски манастир - Кирилова поляна.
Тази идея най ми допадна, но ми е неясен въпросът с таксито. Предварително ли се бяхте уговорили и откъде го викнахте? Благоевград?
Пон Юли 05, 2021 11:47 am
nickkal
Телефона го взех от паркинга пред манастира. 0899507275 това беше 2019г. взе ни 20лв.
Пон Юли 05, 2021 2:24 pm
ДИАНА
Suunto, сега е актуална белишката мечка дето нахапа жената, затова да вдигате повечко шум като се спускате
от хижа "Македония" по Радовичката река към Пчелино и Рилския манастир.
Мечкарски район е, особено като станат малините по Радовичката река.
_________________ Жена се милва до зори, планина се до пладне минава.
Човек със знанията си прави от планината или приятел, или враг.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети