Миналата неделя ходихме до връх Вежен с двама мой приятели времето беше доста горещо.Най лошото което ни се случи, а такова ми се случва за първи път беше нападението на рояци от мухи. От колата която оставихме на хижата до върха и обратно, те бяха неизменно с нас.За това питам някой имал ли е такъв проблем до сега,дали е от сезона или от месноста.
Чет Юни 17, 2010 4:07 pm
matix
От сезона ще да е, събота и неделя на Пирин беше много лошо положението, не ги интересува надморска височина, вятър, дъжд - плътен облак мухи около всеки човек. Раницата като я оставиш настрани, или щеките, моментално се сдобиват със собствени облачета. Голяма напаст.. на половината ми снимки има мухи, направо се превръщат в изпитание за психиката по някое време
Искам да попитам, след входа за Централен балкан, който е на около 2-3 км от Рибарица, не е ли забранено за коли? При положение че е забранено, както предполагам трябва да е, защо тогава има път нагоре, че дори и място за паркинг според GPS-а?
Чет Юни 17, 2010 5:59 pm
svetli_yo
Не са били само при тебе мухите. Аз тая седмица ходих до Козя стена и Ехо и като ме хвана едно облаче мухи та чак до хижите ме изпроводиха. Няма такава напаст. Направо ми скофтиха прехода. Друг път сякаш не е имало толкоз!! Почти на всяка снимка имам по някое НЛО както си помисли жена ми
Чет Юни 17, 2010 7:15 pm
raskoll
хаха )) мухите са нагли, спомням си като миналата година се качих на вр.Ком и доволен исках да седна и да пия малко вода, но мухите бяха навсякъде, няколко дори влязоха в раницата ми и ги видях само в автобуса на път обратно%))) беше точно по това време, сигурно сега е такъв период, през юли-август няма такива проблеми.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети