ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Моля за помощ при избиране на маршурути
Иди на страница Предишна  1, 2

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Моля за помощ при избиране на маршурути
Автор Съобщение
JWalker

Местожителство: Ботевград

Мнение Отговорете с цитат
При моите велопътешествия често имам срещи с кучета. Засега се справям с рязко спиране и скачане от велосипеда; почти винаги се плашат и обръщат и започват да пазят дистанция. Обаче един кучегон изглежда е допълнителна осигуровка.

Нед Яну 05, 2014 8:09 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
tortomanin

Местожителство: Хасково

Като паметливо теле, спомних си, че тука коментирахме кучегони и се върнах, за да тръгне дискусията отново.
Накратко - след дълго отлагане си купих кучегон и споделям впечатленията.
Засега са негативни. Моят приятел ветеринар, споменат в съседна кучегонска тема, ме прати в някакъв ловно-рибарски магазин, където трябвало да дойде някаква си ...марка. Нищо такова не беше се случило и аз по самоинициатива купих един /иначе щяха да са три/ кучегон.
Марката е американска - Дазер или Дейзър не знам, този език ми е напъден. Уж бил най-продаваният в света, но отзивите в нета бяха ... мижави. Полека разбрах защо.
Пише, че с него можеш да възпитаваш или да пъдиш кучета. Алоууу, ако кучето толкова се шашка, че чак бяга, къде ще го търсиш да го възпитаваш? На други кучегони, далеч по-евтини, има различни бутони за пъдене и възпитание, тука - само един.
Добре, платихме пари за акъл, да ви кажа какво стана днес, купих го вчера.
Тръгнах да се мъндахерцам из града и вилната зона, знаейки местата с истерични кучета. Днес повечето дремеха, но които ме залаяха, не бяха особено впечатлени от уреда.
Така че не препоръчвам американската гъзарийка, ако ми падне нещо по-умно и ефикасно, ще пиша пак.
Нед Май 30, 2021 8:33 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
vency911

Чета, че коментирате за кучегони, аз взех Dazer II, ня няколко пъти съм го изпробвал, има осезаем ефект, хукват като ужилени. Засега съм доволен.
Пон Май 31, 2021 5:34 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.