Здравейте,
... първата част смятам да го направя с почти никаква раница и почни никакви багажи, при почти спартански условия, ако трябва да се спи на открито...
Пешмергата ще е следната:
1. Ком
2. Лакатник
3. Витиня
...
Ако затръгваш август месец и не ти е проблем един навлек в повече, може да споделиш.
Мисля си за една тренировка по отсечката Ком - Витиня при почти спартански условия.
Ако правилно съм разбрал, от описанието ти - за три дена си предвидил да го минеш?
Пет Май 21, 2021 4:52 pm
vladofff
Re: Въпрос за комбинирано преминаване
Кир Спитама написа:
vladofff написа:
Здравейте,
... първата част смятам да го направя с почти никаква раница и почни никакви багажи, при почти спартански условия, ако трябва да се спи на открито...
Пешмергата ще е следната:
1. Ком
2. Лакатник
3. Витиня
...
Ако затръгваш август месец и не ти е проблем един навлек в повече, може да споделиш.
Мисля си за една тренировка по отсечката Ком - Витиня при почти спартански условия.
Ако правилно съм разбрал, от описанието ти - за три дена си предвидил да го минеш?
ОК както казах, най-големият проблем е да се намери време и да се тръгне, после е ясно...
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3
Страница 3 от 3
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети