Автор |
Съобщение |
Иван Динков
|
Архивни снимки Пирин (и малко Рила) |
|
Публикуваните тук снимки са от семеен албум на Верослав Иванов, мой приятел.
Не разполагам с никаква допълнителна информация относно снимките. По тази причина не съм надписал нито една.
Сканирал съм материала на 300 dpi. Не съм коригирал или изчиствал нищо. Оригиналите на снимките са малки като формат и на хартия.
Всеки, който желае да получи някоя от снимките в по-висока резолюция, нека ми пише. Албумът ще е у мен ограничено време.
Дано снимките Ви зарадват. Мен определено.
|
|
|
Съб Фев 06, 2021 12:00 am |
|
|
DHG
Регистриран на: 23 Юли 2012 Мнения: 452 Местожителство: Кюстендил |
|
|
|
Кефи с какви обувки и екипировка са се качвали хората И колко е хубаво без ордите нагоре....
|
|
|
Съб Фев 06, 2021 4:19 pm |
|
|
Ристо Туристо
Регистриран на: 02 Окт 2008 Мнения: 4314 Местожителство: на 950 м.н.в. |
|
|
|
|
|
Кефи с какви обувки и екипировка са се качвали хората И колко е хубаво без ордите нагоре.... |
Какви орди?
За всеки популярен връх в Рила и Пирин си има алтернативни маршрути без навалица
През работен ден е още по-идилично.
_________________ Енциклопедия за ЕКИПИРОВКАТА за туризъм.
Палатки *** Туристически обувки |
|
|
Съб Фев 06, 2021 9:26 pm |
|
|
t.hristov
|
|
|
|
Снимките радват очите и душите на всички във форума. Напомнят ни за ония минали времена.
Тогава туристите са нямали екипировка, ала са имали повече мерак и кураж.
Спомените и старите емоции са чудесни и човек е добре да се връща назад във времето.
|
|
|
Нед Фев 07, 2021 5:47 pm |
|
|
Митак
|
|
|
Пон Фев 08, 2021 1:36 pm |
|
|
Иван Динков
|
|
|
Тази България - от снимките - вярвам, още не е загубена.
P.S. Плюс две пропуснати (Рилски) снимки.
|
|
|
Пон Фев 08, 2021 4:06 pm |
|
|
Irha
|
|
|
Би било чудесно за повечето от форума, да видим снимки от Ваши преходи по нашите планини
|
|
|
Пон Фев 08, 2021 10:16 pm |
|
|
Иван Динков
|
|
|
|
|
Би било чудесно за повечето от форума, да видим снимки от Ваши преходи по нашите планини |
Привет,
благодаря Ви за насърчението.
Първо, и по-важно, не вярвам, че мога да напиша нещо ново или интересно за нашите планини. Те са описани и заснети от далеч по-добри и можещи от мен.
Второ, вярвам, че този форум трябва да дава информация за и да споделя преживявания от нови, непознати планини. Това се опитвам да правя с пътеписите си за Проклетия и Кораб, а вече и Шар, а някога Алпите.
Накрая, няма да крия - почти не ходя по нашите планини. Не обичам тълпите, с което не искам да напиша нищо лошо за никого. Така че, ако отида, то е през зимата. В Пирин.
Желая само добро.
|
|
|
Пон Фев 08, 2021 11:49 pm |
|
|
МиткосваМ
|
|
|
|
Хубава идея, поздравления! Такива връщания назад винаги са интересни... а иначе върховете направо не са мръднали! Снимките с овчиците на Тевното езеро, с Орловец и няколкото с Ушиците -
_________________ С ЩЕКИ ПО ПЪТЕКИ |
|
|
Вто Фев 09, 2021 12:17 pm |
|
|
|