Ники, благодаря за хубавите думи. Радвам се, че този тип пътеписи се харесват. Обещавам живот и здраве продължение. Големият ми син, който е на 5 години ме видя тази вечер да си подготвям раницата и ме попита "Тате, кога ще ме вземеш пак с теб в планината?". Та планът е като се постопли да го вземем и него.
Рей, пътеписът за Е4 се оказа, че не е цял. Дори месеци след като се върнахме имаше продължение на сагата и връщане на лентата с цел изясняване факти и събития. Пътеписът може да е слаб, но определено най-якият и емоционален за мен преход до сега. Тази година ако сме здрави, имаме късмет и отпуски се задава още по-предизвикателно Е.
Димов, Стефчо, ако нещо решите да направим съвместно - драснете!
Светльо, извинявам се. Бях зачел само едни твои явно начални раскази, а след това си направил нещо страхотно! Супер сте! Харесва ми да е детайлно разказано а не накратко. Така и аз сякаш съм там. Желая още Е-та и върхове! Всичко хубаво!
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3
Страница 3 от 3
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети