Здравейте, как мога да изключа алармата "Connection lost.Next retry after 30sec."? ИЗгуба ли обхват или мина в самолетен режим звуковата аларма може да ме подлуди направо. Т
Чет Яну 07, 2021 5:02 pm
dido
Извинявай за въпроса, но - това на пералнята ли?
_________________ Бутам след осмата бира
Чет Яну 07, 2021 6:05 pm
mircho
dido написа:
Извинявай за въпроса, но - това на пералнята ли?
Заеби, на Oruxmap.
Пет Яну 08, 2021 3:10 am
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3369 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
Re: Звукова аларма Connection lost
mircho написа:
Здравейте, как мога да изключа алармата "Connection lost.Next retry after 30sec."? ИЗгуба ли обхват или мина в самолетен режим звуковата аларма може да ме подлуди направо. Т
Интересен въпрос.
Можеш да пробваш да идеш в Global settings –> Text To Speech/Sounds –> GPS –> External GPS Alarm, Notify for no GPS signal...
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
Извинявам се за офтопика, но откакто през пролетта добих андроид 10 на телефона, започна да ме уведомява звуково за всяка загуба на обхват. Значи, губи обхват, изсвирва, намира обхват, губи обхват, изсвирва и т.н. Това ествствено става в планините и ако телефона е в раницата може и да не го чуя, но миналото лято при преминаване на прохода Елена-Твърдица ме разглоби! Спрях колата за да го изключа временно. Ровичках многократно по телефона, не мога да изключа конкретно това известяване, а други такива ми трябват. Та ако някой знае, да подскаже как се решава проблема.
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето.
Пет Яну 08, 2021 12:26 pm
mircho
То не било за идиоти 😂. От менюто на телефона -Настройки-> известия-> маркираш Oruxmap и GPS status че имам и тази програма. Рестартира се Oruxmap ако е отворен и всичко си идва на мястото.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети