Приятели,
някой дали е успял да види (и да заснеме) гледка на Олимп, видян от вр. Вихрен?... Колкото и пъти да се кача на "покрива" на Пирин, все времето е мътно, въздухът не е толкова чист и не мога да го видя. Взирам се над (и леко вдясно от) Радомир, но ми трябва бистра атмосфера... Ако някой е успял да снима такава гледка - любопитно ми е как изглежда
А аз тая зима ще пробвам да се добера до нея - някое зимно и студено утро...
Зимата има най-голям шанс да го видиш в ясно време. И не е задължително да си на вр. Вихрен. От вр. Свещник в южен Пирин също има вероятност да го видиш.
Зимата има най-голям шанс да го видиш в ясно време. И не е задължително да си на вр. Вихрен. От вр. Свещник в южен Пирин също има вероятност да го видиш.
Благодаря!
Чувал съм, че и от Каменица също може да се види. На мен истинската ми тръпка и истинската ми въпросителна е Вихрен, защото Радомир е точно по средата и ми е любопитно как Митикас "наднича" над него...
Надявам се да уцеля чист ден някой път! - миналата есен при едно качване на Ботев видимостта надминаваше 170 км. и бях много доволен! Един зимен ден от "Снежанка" пък се виждаше чак до Атон!...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети