|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
Пчелата Жужа
|
|
|
|
 |
 |
А пък на Вихрен тази седмица е сложен много красив и голям Швейцарски флаг. Миналата седмица го нямаше .. Вятър има доволно, но пък е топло. От снега има само лека следа в сянката на север. |
Интересно - алпийци (швейцарци) на Вихрен, много мило от тяхна страна. Що не го снима тоя флаг?
|
|
|
Пон Окт 05, 2020 3:20 pm |
|
 |
аngel
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
А пък на Вихрен тази седмица е сложен много красив и голям Швейцарски флаг. Миналата седмица го нямаше .. Вятър има доволно, но пък е топло. От снега има само лека следа в сянката на север. |
Интересно - алпийци (швейцарци) на Вихрен, много мило от тяхна страна. Що не го снима тоя флаг? |
Може да са : Червеният кръст , Малтийският орден !? Може пък да откриват нова аптека горе 
_________________ https://blogailiev.blogspot.com |
|
|
Пон Окт 05, 2020 4:35 pm |
|
 |
Пчелата Жужа
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Интересно - алпийци (швейцарци) на Вихрен, много мило от тяхна страна. Що не го снима тоя флаг? |
Може да са : Червеният кръст , Малтийският орден !? Може пък да откриват нова аптека горе  |
Aптеките са със зелен кръст, обърни внимание. 
|
|
|
Пон Окт 05, 2020 5:03 pm |
|
 |
аngel
|
|
|
Пон Окт 05, 2020 5:09 pm |
|
 |
kaloyanv
|
|
|
Пон Окт 05, 2020 10:20 pm |
|
 |
DimSimeonov
|
|
|
 |
 |
Дими, вчера качихме съседа Полежан. Снегът е факт.
На върха между камъните са се запазили снежни купчинки от първия сняг.
Вятърът беше леден, на моменти - ураганен. До обяд мъглата даваше оскъдни гледки, по обед просветна за радост.
Джангалът близък и далечен беше най-обсъждан. Все пак, най-лесно изкачването го определиха откъм Тевно, по оранжевите точки.
Успех и дано ти се улучи хубав ден от циганското лято!  |
Аз от Тевно Дженгал съм го качвал. Имаше малко сняг и доста лед. Идеята ми е да го кача пак от там и да пусна към Попово и да завъртя един кръг. Всичко това разбира се, ако ми се усмихне късмета, че има много ако.
_________________ Ком-Емине 2018 - моето приключение
СтаРа Планина 100х24/2020
Последната промяна е направена от DimSimeonov на Пон Окт 05, 2020 11:00 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
Пон Окт 05, 2020 10:58 pm |
|
 |
Пчелата Жужа
|
|
|
|
Леле, той голям, колкото парашут!
|
|
|
Пон Окт 05, 2020 10:59 pm |
|
 |
Plamen К
|
|
|
 |
 |
 |
 |
Вятърът беше леден, на моменти - ураганен. До обяд мъглата даваше оскъдни гледки, по обед просветна за радост.
Джангалът близък и далечен беше най-обсъждан. Все пак, най-лесно изкачването го определиха откъм Тевно, по оранжевите точки.
Аз от Тевно Дженгал съм го качвал. Имаше малко сняг и доста лед. Идеята ми е да го кача пак от там и да пусна към Попово и да завъртя един кръг. Всичко това разбира се, ако ми се усмихне късмета, че има много ако. |
Тази "пътека" от Попово езеро е по-добре да се качва, когато е сухо, а вече не е. Има доста стръмни участъци. И сняг има по високото, при сняг не става за минаване.
|
|
|
Пет Окт 09, 2020 10:36 am |
|
 |
Antoon
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
Аз от Тевно Дженгал съм го качвал. Имаше малко сняг и доста лед. Идеята ми е да го кача пак от там и да пусна към Попово и да завъртя един кръг. Всичко това разбира се, ако ми се усмихне късмета, че има много ако. |
Моето мнение е, че е по-добре да се направи наобратно кръгчето - качване от Попово и слизане по точките. Когато аз го качвах от Попово, имаше едно прагче, което като го качих и погледнах отгоре и реших, че няма да слизам от там, хвана ме шубето. По точките слязох без проблем. Това при сухо време, де.
|
|
|
Пет Окт 09, 2020 11:53 am |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|