1. До къде се стига с лек автомобил (пасат комби)?
2. Подходящ ли е маршрута за малък планинар на 5 годинки?
3. Маркировка със сигурност няма, а трънаци нещо?
Големият ми син иска да отидем на планина, а аз ще съм на гости в района и мисля да бръмнем до там.
2. Подходящ ли е маршрута за малък планинар на 5 годинки?
3. Маркировка със сигурност няма, а трънаци нещо?
Здравей,
Ходихме до триграничният връх миналата пролет. Използвахме едно към едно приложения трак тук :
https://tripsjournal.com/marshrut/s-zheravino-vr-shulep-kamak.
Оставихме колите на мястото означено с parking на трака. Аз бях с Астра G комби .
Участъкът от Бобешино до "паркинга" е почвен път, който се минава без проблем с бавно и внимателно каране.
Пак повтарям , инфото е от миналата година.
90% от маршрута е по широки коларски пътища , които не са никакъв проблем за малчовци. с нас имаше 2 момиченца на 6 и 7 години.
Самото изкачване накрая пак е по път, леко пообрасъл, но нищо страшно. Объркване е изключено в ясно време .
Накрая си оставете удоволствието да разгледате отвън църквата Св Георги , "ремонтирана " с евро пари ,както гордо пише на табелите пред нея. Частично сменени керемиди на покрива и шпакловка на външните стени, която вече пада на големи парчета. Затова и самата църква е оградена с телена ограда.
Приятна разходка!
ПС: Да добавя, че гледките от горе са изумителни , въпреки малката височина. Вижда се и огромна част от билото на Руен.
Последната промяна е направена от niki_1978 на Вто Сеп 29, 2020 6:32 pm; мнението е било променяно общо 1 път
_________________ "Caminante son tus huellas el camino y nada más;
caminante, no hay camino, se hace camino al andar." -- Antonio Machado
Вто Сеп 29, 2020 7:11 pm
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3367 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
Svetlix написа:
Хубава разходка!
Ще може ли жокер?
...
Информация от миналата година - 11.05.2019 г.
Бързахме за залеза и не остана време да уведомим гранична полиция.
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети