Далече съм от мисълта, че съм толкова важна, че да определям датите и да се бъркам в работата на Дидо. Просто искам да помогна и затова казвам кога мога, а ако датите, на които мога, не съвпаднат с реалните, ще пропусна като миналата година - живи и здрави, маркирането няма да пропадне, ако аз не съм там. Но си мисля, че ако кажа по-рано кога мога да се включа, шансът това да съвпадне с реалните дати е по-голям, отколкото ако си премълча.
Виждам, че темата е старичка, но не мисля, че е късно да благодаря за интересния пътепис. Приятно се изненадах, че е цял. За момента това е втория пътепис за Е8, който е цял. До сега колкото пътеписа за Е8 се хващам да чета са все недовършени.
Много увлекателно разказваш. Благодаря за споделената информация!
Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1267 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100
Светли, май та сърбят краката...
Толкова бързо написан пътепис не бях виждал. Вече четеш за Е,8... Горките деца кога тръгвате с жената? И да я доведеш на село да промие малко и на моята главата в добра ( нашата, планинскоходеща) посока...
Svetlix, благодаря за добрите думи! Не знам дали споделената информация ще ви помогне за маршрута, но се надявам да ви подейства вдъхновявящо.
Радвам се, че се готвите да минавате маршрута и ви желая успех!
Не знам дали споделената информация ще ви помогне за маршрута, но се надявам да ви подейства вдъхновявящо.
Радвам се, че се готвите да минавате маршрута и ви желая успех!
Първото изречение е факт. За второто - не съм казвал такова нещо, но също е факт Вече 3 пъти сънувам, че съм по този маршрут. Първият път бях някъде около Каратепе, а вторият в с. Книжовник. Третият път не помня. Обикновено моите сънища са минало или бъдеще. Живот и здраве - ще разберем, дали и с тези е така.
Пацко, откачил съм направо. Ходи ми се, та ми се реве. Въпросът е, че няма отпуск. За тази година ще правим едно есенно Краище или Беласица. Е-то е за догодина живот и здраве ... ще поживеем и ще видим.
ПС: Пацко, не ме кани на гости, че който ме е поканил и все нещо му се случва. Един се ожени, друг си хвана рускиня и повече спря да ми се обажда, трети ме покани в Париж и там обявиха пандемия от Covid-19 и ни отмениха полета, една колежка ме покани на вилата си и стана някаква авария и им спряха водата ...
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4
Страница 4 от 4
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети