| Автор |
Съобщение |
alexvan
|
|
|
За 38лв я купих - я кажи някви отзиви за нея - че още несъм я ползвал аз.
|
|
|
|
| Пон Май 10, 2010 10:36 pm |
|
 |
titi
|
|
|
Ами какво да ти кажа, аз съм доволен от нея, видяла е път, но в никакъв случай не е водоустойчива 
|
|
|
|
| Пон Май 10, 2010 10:38 pm |
|
 |
taurus
|
|
|
Засега съм се спрял на Рок Игъл 35 (Ташев) - потребители на форума ползват ли някъде отстъпки? По спомен май в Стената имаше 8% ?!
_________________ - Ядрото на човешкият дух се изгражда с новите преживявания. |
|
|
|
| Вто Май 11, 2010 4:35 pm |
 |
 |
titi
|
|
|
eye mountaineer
50 л. - 30 лв.
60 л. - 33 лв.
70 л. - 38 лв.
80 л. - 40 лв.
|
|
|
|
| Пет Май 14, 2010 11:02 am |
|
 |
shantararam
|
|
|
|
И аз съм с такава китайка. Имам я от 1 година, и вече сдава багажа. Платта се разнищва, не е водоустойчива, ако търсиш временно и финансово решение на липсата на раница - това е добър избор, но имай предвид че след около година ще трябва да мислиш за нова ако я ползваш редовно.
_________________ За всеки айляк - по един Айляк Хамак |
|
|
|
| Пет Май 14, 2010 12:47 pm |
|
 |
stoian stoikov
|
|
|
|
Вчера си купих въпросната китайка ,само че 80 литрова за 43 лева.Искам да питам тези които са със същите раници отговарят ли ви литрите защото ми се струва че моята е най-много 60.
|
|
|
|
| Нед Май 16, 2010 10:07 am |
|
 |
chef4e
|
|
|
|
С такава раница иглата и конецът се превръщат в задължителна част от екипировката. Преди доста години ползвах раница Lowe Alpine, от онези ментетата, които бяха заляли България. Бих препоръчал всеки, който ползва някаква биташка раница превантивно да и подсили основните шевове. Всеки един обущар може да всърши тази работа.
|
|
|
|
| Нед Май 16, 2010 10:56 am |
|
 |
shantararam
|
|
|
|
 |
 |
С такава раница иглата и конецът се превръщат в задължителна част от екипировката. Преди доста години ползвах раница Lowe Alpine, от онези ментетата, които бяха заляли България. Бих препоръчал всеки, който ползва някаква биташка раница превантивно да и подсили основните шевове. Всеки един обущар може да всърши тази работа. |
И аз съм направил същото, с най-натоварените части от конструкцията. А колкото до литража, да, отговаря си, 80 литровата просто е по-издължена и създава илюзия. Моята е 70 и изглежда по-обемна от 80 литровите, но това е защото е по ниска и по-широка Все пак имайте предвид че след година ще мислите за нови раници 
_________________ За всеки айляк - по един Айляк Хамак |
|
|
|
| Нед Май 16, 2010 2:30 pm |
|
 |
yangra
|
|
| Вто Май 18, 2010 5:38 pm |
|
 |
izvetrql
|
|
|
| Вто Май 18, 2010 5:54 pm |
|
 |
yangra
|
|
|
Да тази е ок ама ми се струва вече доста голяма аз съм висока 160 и раница 74см ми струва, че ще ми дойде в повечко.
_________________ Напред и нагоре! |
|
|
|
| Вто Май 18, 2010 7:21 pm |
|
 |
izvetrql
|
|
|
|
Стана ми интересно, току що я погледнах. 74 см може да е, ако я напълниш догоре, без допълнителния обем. Все тая, като гледам тракера с неговите 68 см. И двете са с подвижен регулиращ блок, ще си ги нагласиш като за твоя ръст, та каквото те влече. 
|
|
|
|
| Вто Май 18, 2010 11:01 pm |
|
 |
ancient
|
|
|
|
Вземи си тази на Vango. Имам някои неща на фирмата им. Качествени са много, а пък и имат страхотни палатки, а и модела има място за водна система, което е супер важно.
|
|
|
|
| Вто Май 18, 2010 11:06 pm |
|
 |
ancient
|
|
|
|
В магазин Red Rock доскоро имаше този модел на Mammut Silvretta:
http://www.eshop-gorgona.com/catalog/images/mammut%20Silvretta%2060.jpg
Струваше 120 лв. Взехме такава на една приятелка за рожденният й ден. Имаше бройки. Просто трябва да провериш на място или по телефона дали има още. Бяха намалени на промоция. За тази цена няма по добра раница. Пък и Mammut си е Mammut )
|
|
|
|
| Сря Май 19, 2010 8:37 am |
|
 |
Velio
|
|
|
|
 |
 |
Виждам, че колегата вече си е взел, но въпреки това ще внеса и моето предложение. Може на други, които разглеждат темата да им е полезно. http://www.aku.it/en/prodotti.php
Проблема е , че магазина, където продават тази е в Благоевград. Иначе раницата я нося вече три-четири пъти и мога да кажа, че е много удобна - може да носи както малко , така и много багаж. Гърбът на раницата отстои от гърба на туриста с помощта на специална рамка и постоянно е проветряван. Единият път дори карах велосипед по доста лошо трасе - беше пълна и тежичка и въпреки това нямаше проблем. Има и покривало за дъжд. Вътре е с две отделения, два странични джобове и два отгоре на капака(вътрешен и външен)....  |
колега, може ли да кажеш къде в Благоевград се намира въпросния магазин? И дали имат варианта от 25л?
Мерси предварително 
|
|
|
|
| Чет Май 20, 2010 9:12 pm |
|
 |
|