Благодаря за корекцията!
Оправих неточността в картата, но е добре ако имаш да дадеш GPS-трак. Последните километър-два преди излаза южно от Клисурска мандра са неясни на сателитните снимки; тях ги взех от ETK.
Добре е, че си поправили тази неточност на картата. Трак нямам. Този ден исках да отида до Мочурището в южната част на Ком, където иследвам едно растение. Често ходя там, но сега заради разнобразието, тръгнах по този заобикоилен път. Както се вижда и на картата, минява през букова гора, забутано е и не саветван сам човек да е там. Важно е, че Гинска река на второто пресичане, трудно се минава. Наложи се, че свалих обувките! Когато реката е пълноводна, преминаването е невазможно или е много трудно! В ниското, където минява пътят, има много манатарки!
Сря Сеп 02, 2020 11:30 am
tzezko
А от т.2 до т. 3 какво е положението сега?
Неколкократно съм пикапствал в района в Ком-ска посока. От асфалта съм хващал пътчето към ретранслаторната кула както и това преди всички постройки на прохода. Двете се сливат преди бившата застава. Проблемният участък беше под Малък и Среден Ком-ове заради комбинацията от мочурище и хвойни. Може би те се превзели пътя. Ще отида скоро за да потърся манатаркитеи ще докладвам.
2017
Аз се качих до 1900м., ама за малко да го хапна на едно-две места в мочурището до Самара. После пък ме достраша по комския ръб и носих на ръце материалите за маркировка. Надолу "прелетях" "страховитите" участъци.
https://kade.si/#map=16/2566960.66/5338805/0
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6
Страница 6 от 6
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети