Автор |
Съобщение |
Entusiast
|
|
|
|
Едно от най-повърхностните неща е да съдиш хора, които не познаваш. Също е доста снобско да делиш хората на нива и да определяш кой колко е израстнал в планинарско отношение. Но вероятно тези неща не важат за форумите тролове, те знаят всичко
Попитах въпрос - дали има гъбарски групи - получих донякъде очаквани отговори и майтапи.
Съветите на Мариана1000 и lz1fw са точни и си заслужаваше да изчета и останалите глупости, за да стигна до тях.
Последната промяна е направена от Entusiast на Чет Авг 27, 2020 12:24 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
Сря Авг 26, 2020 11:33 pm |
|
 |
ray
|
|
|
|
Смятам, че е съвсем ясно кой се държи безкрайно непочтено - спрямо писалите в тази тема, спрямо форума и спрямо всички бъдещи посетители. Моля модераторите за намеса!
|
|
|
Сря Авг 26, 2020 11:55 pm |
|
 |
Entusiast
|
|
|
|
 |
 |
Смятам, че е съвсем ясно кой се държи безкрайно непочтено - спрямо писалите в тази тема, спрямо форума и спрямо всички бъдещи посетители. Моля модераторите за намеса! |
И аз моля модераторите за намеса - ако може да изтрият и темата и профила ми.
Така няма да има кой да се държи непочтено 
|
|
|
Сря Авг 26, 2020 11:56 pm |
|
 |
ray
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
Смятам, че е съвсем ясно кой се държи безкрайно непочтено - спрямо писалите в тази тема, спрямо форума и спрямо всички бъдещи посетители. Моля модераторите за намеса! |
И аз моля модераторите за намеса - ако може да изтрият и темата и профила ми.
Така няма да има кой да се държи непочтено  |
По-точно за да скриеш непочтеното си държане досега и за да можеш да продължиш да вършиш същото под друг ник. 
|
|
|
Чет Авг 27, 2020 12:07 am |
|
 |
Entusiast
|
|
|
|
ray - И ти си започнал да ме цитираш, явно много ме уважаваш.
Аз много уважавам твоето предложение да се намеси модератора, как точно очакваш да стане това?
Иначе... ако в този форум има много хора като тебе - не се притеснявай, няма да си губя времето да се регистрирам под друг ник.
А и винаги може да се направи валидация по IP адрес и да не ме регистрират повторно.
|
|
|
Чет Авг 27, 2020 12:18 am |
|
 |
lz1fw
|
|
|
Валидацията по IP адрес върши работа само в доста ограничен брой случаи. На практика IP-тата са доста своенравни, дори когато си в мрежата на един оператор. Ако решиш да ги използваш за определяне на местоположение не се променят с промяна на мястото, но веднага си сменят стойността ако разберат, че ги ползваш за идентификация.
Шантава работа.
В Говедарци сутринта в 6 часа беше осем градуса. В 08:32 по радиото казаха, че на връх Ботев е девет. И тук няма логика.
Не че има нещо общо с темата, ама разделът е лафче.
...

|
|
|
Чет Авг 27, 2020 9:01 am |
|
 |
Entusiast
|
|
|
|
 |
 |
Валидацията по IP адрес върши работа само в доста ограничен брой случаи. На практика IP-тата са доста своенравни, дори когато си в мрежата на един оператор. Ако решиш да ги използваш за определяне на местоположение не се променят с промяна на мястото, но веднага си сменят стойността ако разберат, че ги ползваш за идентификация.
Шантава работа.
В Говедарци сутринта в 6 часа беше осем градуса. В 08:32 по радиото казаха, че на връх Ботев е девет. И тук няма логика.
Не че има нещо общо с темата, ама разделът е лафче.
...
 |
Така е.
Ама на кой ще му се занимава да се логва през прокси? Трябва да си болен трол, за да го правиш.
Или болен системен администратор с куче лабрадор, което храниш с варени картофи - познавам един такъв... 
|
|
|
Чет Авг 27, 2020 9:41 am |
|
 |
lz1fw
|
|
|
Няма проксита. Имам N мобилни телефона с карти на M мобилни оператора. Причината е самообучение, описано в тема от този форум. Това са поне M различни IP-та, като е по-вероятно е броят им да е N или много близо до него.
|
|
|
Чет Авг 27, 2020 10:17 am |
|
 |
Entusiast
|
|
|
|
 |
 |
Няма проксита. Имам N мобилни телефона с карти на M мобилни оператора. Причината е самообучение, описано в тема от този форум. Това са поне M различни IP-та, като е по-вероятно е броят им да е N или много близо до него. |
Да с телефоните е така.
Ако си администратор на този форум или модератор - трий ми профила смело, няма да се разсърдя или да се регистрирам пак.
И имам само един телефон 
|
|
|
Чет Авг 27, 2020 10:28 am |
|
 |
Mariana1000
|
|
|
 |
 |
Дискотека У село Борован, Врачанско. КупонЯ е към краА си, ма Ората сакат музиката да продлъжи. Тогава диджея се обадил и казАл:
- Ей, виА сте слободни ора, ма я сабалем съм овчар... |
Те модераторите си нямат друга, по-важна работа, ами да си губят времето да проверяват айпита на тролове, които някой друг храни и да трият профили на някой, който доброволно се е регистрирал. Още повече, твърде е вероятно при проверката да се окаже, че един трол виртуално-шизофренично спори със себе си.
Админът може да метне темата в Кошчето, ако няма да е овчар сабале 
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!... |
|
|
Чет Авг 27, 2020 10:37 am |
|
 |
Entusiast
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
Дискотека У село Борован, Врачанско. КупонЯ е към краА си, ма Ората сакат музиката да продлъжи. Тогава диджея се обадил и казАл:
Те модераторите си нямат друга, по-важна работа, ами да си губят времето да проверяват айпита на тролове, които някой друг храни и да трият профили на някой, който доброволно се е регистрирал. Още повече, твърде е вероятно при проверката да се окаже, че един трол виртуално-шизофренично спори със себе си.
Админът може да метне темата в Кошчето, ако няма да е овчар сабале  |
Проверката по IP се имплементира и работи автоматично. А може и вече да има в този форум.
А кой сам спори със себе си само едни хора с бели престилки могат да определят, аз не се наемам
Ей сега ще проверя дали няма опция да си изтрия профила сама, че да сте спокойни.
|
|
|
Чет Авг 27, 2020 10:45 am |
|
 |
lz1fw
|
|
|
Сетих се, че напоследък срещам приятни за раздумка овчари. Не знам дали са диджеи през нощите, но хич не са глупави. Нито пък кисели. 
|
|
|
Чет Авг 27, 2020 10:45 am |
|
 |
Entusiast
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Админът може да метне темата в Кошчето, ако няма да е овчар сабале  |
Проверката по IP се имплементира и работи автоматично. А може и вече да има в този форум.
А кой сам спори със себе си само едни хора с бели престилки могат да определят, аз не се наемам
Ей сега ще проверя дали няма опция да си изтрия профила сама, че да сте спокойни. |
Няма опция за изтриване на собствения профил, или поне не я намирам.
Трийте темата ако искате. Аз отговор на въпроса си намерих
А дали някой спори сам със себе си - ами проверете, и ще видите, че не е така 
|
|
|
Чет Авг 27, 2020 10:59 am |
|
 |
|