Е, да де!
gogyto написа:
............тука иде на реч за преход в планината,.....
tzezko написа:
Dimo Kolev написа:
.................. винаги има стъклария, ленени покривки и сребърни прибори. Всичко е на висота.
Дори и начинаещият знае АБВ- то на планинарството: Оборудването и екипировката спасяват живот. Накъде в планината без електроагрегат, моторен трион, LED осветление и щипки за скара?!
Сря Юли 29, 2020 5:05 pm
gogyto
Re: Е, да де!
tzezko написа:
gogyto написа:
............тука иде на реч за преход в планината,.....
tzezko написа:
Dimo Kolev написа:
.................. винаги има стъклария, ленени покривки и сребърни прибори. Всичко е на висота.
Дори и начинаещият знае АБВ- то на планинарството: Оборудването и екипировката спасяват живот. Накъде в планината без електроагрегат, моторен трион, LED осветление и щипки за скара?!
Да, де ама с джипка,аз съм с двата крака
Сря Юли 29, 2020 6:54 pm
ray
А бе цецко, айде стига си се надувал- кажи му на колегата откъде се купуват джипки и да се реши въпроса...
Сря Юли 29, 2020 10:56 pm
gogyto
Така като за начало поръчах една Tramontina 50см, да видим дали ще ме удволетвори, и ще пиша пак за резултата.
Чет Юли 30, 2020 6:26 am
kartechar
Парче ПВЦ тръба, пистолет за горещ въздух и вече си и с предпазител за острието !
Чет Юли 30, 2020 9:20 am
gogyto
kartechar написа:
Парче ПВЦ тръба, пистолет за горещ въздух и вече си и с предпазител за острието !
О, това беше много полезно, тъкмо се чудех каква кания да сглобя, мерси
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети