ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Снимки на залези и изгреви
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 17, 18, 19  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Лафче Предишната тема
Следващата тема
Снимки на залези и изгреви
Автор Съобщение
natchobg

Мнение Отговорете с цитат
залез и от мен, слънцето се крие зад Белемето, Пирин:

Пет Авг 28, 2009 10:44 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kartofi

Пет Сеп 18, 2009 4:25 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Gamina

kartofi, много голяма тая втората Shocked

А и идеята е да слагаме снимки на залези, снимани от нас Wink
Пет Сеп 18, 2009 5:27 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Сотиров

Местожителство: София

Мнение Софийски залез Отговорете с цитат
Днешният залез:

Ако някой е питал за мен, жив съм, но напоследък доста време не бях в България.
А в чужбина - все в равнини пребивавах, та чак низини!
С една единствена високопланинска екскурзия, за която си заслужава да разкажа - ПОЧТИ ДО МОНБЛАН ще я нарека.
А вчера улучихме с внучката чудесното време, та направихме първото й самостоятелно слизане от Бай Кръстьо до Драгалевския манастир.
За дете на година и половина - толкоз! Но преди да пропиша, ще прочета пропуснатото. Доста се е насъбрало!

Живи-здрави!
Пон Мар 29, 2010 3:22 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
dido

Добре дошъл отново! Очакваме пътеписи Smile

Ако си тук за постоянно - обади се да ти върна бумагите ...

Пон Мар 29, 2010 4:56 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
albena :-)

Мнение Re: Софийски залез Отговорете с цитат
Сотиров написа:
Днешният залез.................

ехаааа Smile

и евалата на внучката Cool
Пон Мар 29, 2010 7:12 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ристо Туристо

Местожителство: на 950 м.н.в.

Мнение Re: Софийски залез Отговорете с цитат
Сотиров написа:

Ако някой е питал за мен, жив съм, но напоследък доста време не бях в България.
А в чужбина - все в равнини пребивавах, та чак низини!
С една единствена високопланинска екскурзия, за която си заслужава да разкажа - ПОЧТИ ДО МОНБЛАН ще я нарека.
А вчера улучихме с внучката чудесното време, та направихме първото й самостоятелно слизане от Бай Кръстьо до Драгалевския манастир.
За дете на година и половина - толкоз! Но преди да пропиша, ще прочета пропуснатото. Доста се е насъбрало!

Живи-здрави!

Липсваше човек, верно.
Добре дошъл отново.
Разкажи как беше по ябана?

Пон Мар 29, 2010 7:15 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Сотиров

Мнение Творчески планове Отговорете с цитат
Много ми липсваше общуването в нашия форум, честно! Надявах се да компенсирам мълчанието с добри новини от Монблан, но не стана. Стигнах до 4300 и хайде обратно! На качване си виках - все едно два пъти до Черни връх, ама тая аритметика там не върви!

Сега за Великден пак ще съм в ниското - при мои съученици, които живеят в Атина. А в Гърция само проблеми! Бях си взел спален билет за влака, но гърците щели да стачкуват! Добре, че намерих билет за автобуса. Та кат се върна, почвам с отчетите.

И да боядисате ярки яйца! Ако не сте пробвали, от мен една идея: боядисайте пъдпъдъчи яйца! Освен че са много симпатични и весели за децата, черупките им чудесно поемат боята и стават страхотно наситени - много повече от кокошите. Мога да ви дам идея и за щраусови яйца, но с тях не съм опитвал. Laughing

Живи-здрави!
Вто Мар 30, 2010 2:04 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Kat

Ехее, г-н Сотиров, много хубаво, че си тук, много се радвам. Взехме да се питаме какво стана с теб, къде изчезна.. Даже като вървя из горите и видя хралупа в дърво все се сещам за теб (и внуците) и се чудя дали да снимам, ма после се отказвам.. Cool

Мда, чакаме отчетите Very Happy

Съб Апр 10, 2010 8:15 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
nasko_

И от мен едно залезче.Малко над х.Соколна.

Сря Апр 14, 2010 11:42 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Сотиров

Мнение Рошаво небе Отговорете с цитат
Днешният залез открои интересни облаци - едните гладко сресани, а другите щръкнали в различни посоки, сякаш мацнати с четка. Беше много красиво:

Сря Май 05, 2010 12:42 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
hristoz

Един над източни Родопи:

Сря Май 05, 2010 4:04 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Сотиров

Мнение Чудесни туристически обекти Отговорете с цитат
hristoz написа:
http://hristosvinaroff.blogspot.com/

Погледнах блога Ви и останах възхитен от непознатите местности, които открих в него. Особено скалите в Кърджалийско и водопадите. Заслужава си да планирам някое пътуване по тия места. Браво за хубавите снимки! А програмката за положенията на светилата също заслужава внимание. Само че като я свалих, нещо не работи. Не мога да пиша в полето за търсене, не се появяват и астрономическите линии... Аз ли бъркам?
Сря Май 05, 2010 9:44 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
hristoz

Мнение Re: Чудесни туристически обекти Отговорете с цитат
Сотиров написа:
hristoz написа:
http://hristosvinaroff.blogspot.com/

Погледнах блога Ви и останах възхитен от непознатите местности, които открих в него. Особено скалите в Кърджалийско и водопадите. Заслужава си да планирам някое пътуване по тия места. Браво за хубавите снимки! А програмката за положенията на светилата също заслужава внимание. Само че като я свалих, нещо не работи. Не мога да пиша в полето за търсене, не се появяват и астрономическите линии... Аз ли бъркам?

Благодаря Smile

Относно иснталацията на програмата, имам я на два компютъра и работи, но чух скоро за подобен проблем с един фотограф, на който я препоръчах. Той писа на човека, който я е писал, Stephen Trainor, и до колкото знам всичко е ок. Не знам дали инсталацията е изобщо възможна без Adobe Air, но все пак провери дали го иаш инсталиран, защото програмата работи под тази среда.

Сря Май 05, 2010 6:00 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Сотиров

Мнение Невиждана дъга Отговорете с цитат
Здравейте! Нахождам се в един район на Германия, където надморската височина е около 50 метра! Затова всякакви разкази в рубриката "Планини, планини" са невъзможни, а да откривам нова рубрика "Равнини, низини" в планинарски форум не иде. Въпреки това Оснабрюк - градът, в който се намирам, има твърде интересна история, бих казал съдбовна за Европа. Ще ви разкажа по-нататък, заслужава си. Но освен всичко друго в околностите му могат да се видят голям брой мегалитни конструкции, останали от първобитните хора. Ежедневните ми разходки често минават покрай огромните камъни, пренесени сякаш от великани.

Сега ще ви запозная с едно изключително рядко явление, което едва ли сте наблюдавали. Как ви се струва: дъга, която е завъртяна кажи-речи над главата ви, обърната е наопаки, а Слънцето е пред вас. При това в абсолютно сухо време. Абсурдно, нали? Като я видях днес вечерта, си казах като нашенеца пред клетката с жирафа: "Е, те такова животно нема!" Нема, ама ето я:

Чета с удоволствие пътеписите ви и ви завиждам. В каква богата на природа страна живеем! Желая ви приятни екскурзии!
Чет Юли 22, 2010 1:07 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Лафче Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 17, 18, 19  Следваща
Страница 8 от 19

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.