Хижа Мургаш
Здравейте! Търсих доста из нета за актуална информация за хижа Мургаш,но не намерих. Някой има ли актуален телефон за връзка? Благодаря Ви предварително!
На 14.07 се разходих из района, минах и покрай хижата но не видях никой около нея и не съм опитвал да влизам. Изглеждаше ми необитаема.
Чет Юли 19, 2018 10:38 am
andriii
Здравейте, знаете ли дали хижата работи? Ако имате и актуален телефон?
Благодаря предварително.
Пет Юли 10, 2020 12:30 pm
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3370 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
andriii написа:
Здравейте, знаете ли дали хижата работи? Ако имате и актуален телефон?
Благодаря предварително.
Не знам дали хижа „Мургаш“ приема туристи за нощувки. Преди коронавируса приемаше, но сега - не знам дали е започнала отново.
Миналия месец прочетох, че хижата предлага храна и напитки, имаше много добри отзиви за храната и гостоприемството на хижаря.
Може и на телефоните на Кремиковското туристическо дружество към БТС да се позвъни, хижата е тяхна.
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
Пет Юли 10, 2020 5:43 pm
andriii
Много благодаря за отговора. Идеята е за велопоход до горе. Хапване и надолу. Без нощувка
Весел уикенд
Пет Юли 10, 2020 10:20 pm
Tito
От миналата година знам, че работи само уикенди. Може и други дни, но с предварителна заявка.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети