Възстановяване на чешмата на прохода Арабаконак при Е3
Решихме с ортака tzetzko от "Басейнова Администрация и Санитарен Инспекторат - Проектиране и Изпълнение на Чешми за Акционери", съкратено БАСИ-ПИЧА, да даваме да дадем за каузата на чешмата на Арабаконак. Съществуваща, но с нужда от възстановяване на оттока в/от каптажа към чучура.
За строителен надзор си мислех, но това съм го работил 3 години и мисля, че ще се справя. За актовете и протоколите по време на строителство ще съдействам на 100%. Надявам се, че на края ще направим "приемателна комисия" и на по бира ще приемем дружно обекта?
[quote="vaskoo"]…..……... какво мезе да носим?[/quo
" Всеки да носи всичко!"
Чет Юни 11, 2020 10:09 am
ray
Е, ще ме извините, ама не мога да приема такова отношение към кибика. Едно такова високомерие и насмешливо превъзходство, при това съвсем неоснователно намирисва от коментарите ви. И що? Щото е кибик. Ама ако ви кажа съответната дума на английски, немски или особено на френски ще ми заподскачате като малки кученца в очакване на резенчета от щафета шпеков салам. Сиреч, нека се отнасяме към хората и нещата, такива каквито са. Кибика е един от много малкото хора в тоя форум, който е надвил на името си, сиреч тъждесвен е на него, а оттам сякаш и на себе си, в много по-голяма степен отколкото повечето съфорумци (сещате ли се как им викат на такива и от какъв порядък са?). И с горния си коментар и с поведението си доказва това. От мен – респект и уважение за кибик. И друже кибик, запомни: няма вече обикновени кибици – толкова голяма рядкост сме автентичните кибици, че щем не щем сме необикновени и дори чудесни. Сега, колега, никой не ще да е кибик, секи иска да е актант (и обикновено стига само до фигурант)– плебс, кво да ги праиш...
Цецко и той – дето не ще да ми каже едно „здрасти, лъчко“ - и той се наредил. Брей!
Успех на градежа! И дръжте високо билото, майстори! Всичко хубаво!
Чет Юни 11, 2020 12:30 pm
tzezko
Всеки има право на лош нюх
"Оказва се, обаче, че хората със слабо обоняние по-често изпадат в депресивни състояния. Това са установили учени от университета в Дрезден."
Първата стъпка към възвръщане на обонянието е установяване на конкретната причина и лекуването й.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Следваща
Страница 1 от 7
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети