Здравейте,
Не мога да открия как да променям мнението си. Във Въпроси/Отговори пише, че има бутон, но не го откривам никъде.
едит: не успявам в подфорум Предлагам/Търся.
Нед Дек 04, 2016 2:08 pm
dido
Промяна може да се прави до 2 часа след пускането на мнението.
_________________ Бутам след осмата бира
Пон Дек 05, 2016 3:41 pm
Сотиров
Досаден проблем
Дидо, пет пъти прочетох мнението ти в темата за Пирин, защото все излиза като ново. Що така? Да не е с привилегия? Заглавието на темата изобщо не "помръква" след прочитане.
Я, и моето в "Туризма и животновъдството"! Ха де?
Пет Юли 20, 2018 12:40 pm
alfa
Форумът не обработва правилно линкове, в които има символи на кирилица. Пуснах едно мнение с един такъв линк, помъчих се малко, и го оставих без таг
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
Сря Ное 06, 2019 8:34 pm
vaskoo
При отваряне на сайта, ми иска всеки път да се логвам, като винаги става от втория път. При първото въвеждане на потребител и парола, въобще не отчита въведеното.
След това не изписва новите теми като нови, чета датата и часа на последното мнение и преценявам кое не съм прочел.
При следващо стартиране на форума, вече съм логнат и показва новите мнения, като дори след прочитане продължават да се показват кат нови, дори и моите собствени.
Описаните проблеми са наблюдавани не само от мен.
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Аз нямам проблем с логването. Може да пробваш да затриеш бисквитите към форума като евентуално възможно решение.
Иначе това за новите мнение се случва и при мен в рамките на една сесия. При първо зареждане в нова сесия всичко е наред. При второ поискване на последните мнения, за нови се считат всички от началото на сесията без значение дали са вече прегледани или не.
След изтриване на няколко камиона бисквитки на единия компютър, проблемът появяващ се и на двата компа, изчезна днес сутринта.
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Чет Юни 11, 2020 12:38 pm
tzezko
Фундаментален пропуск!
vaskoo написа:
….... изтриване на няколко камиона бисквитки …………...
Защо ги триеш?! Прави чийзкейк?
" Да е*а и чийза, да е*а! (ВИДЕО)"
Чет Юни 11, 2020 2:29 pm
Dimov
Във връзка с проблем при отварянето на една снимка, качена от Flickr, искам да помоля никой от модераторите или адмистраторите да ми даде разрешение да корирам едно мнение, като променя кода на снимката.
Последната промяна е направена от Dimov на Пон Ное 02, 2020 1:36 am; мнението е било променяно общо 1 път
Нед Ное 01, 2020 12:12 am
dido
Димов, не разбирам точно какво е искането.
_________________ Бутам след осмата бира
Пон Ное 02, 2020 12:01 am
Dimov
dido написа:
Димов, не разбирам точно какво е искането.
Когато се напише едно мнение, има едно бутонче "промени", което позволява на автора да коригира коментара си. След, може би, няколко часа бутончето изчезва и мнението не може да се коригира повече.
Въпросът ми е дали може този бутон да се активира отново временно за автора на старо мнение?
Искам да променя кода на втората снимка. На определени устройства снимката се отваряше дефектно във Flickr, на други беше окей. Във Flickr реших проблема. Но кодът вече е различен за тази снимка и искам да го променя и във форума.
Доколкото разбирам, когато една снимка се отваря във форума, всъщност се отваря линкът към хост сайта. Сега този линк (код) е различен.
Пон Ное 02, 2020 1:45 am
Сотиров
Къде е темата?
Какво ѝ се е случило на темата за инцидентите? Брои 135 страници, последното мнение е от вчера на Стефан, а се появява надпис "Няма мнения в тази тема". Що така?
Нед Ное 08, 2020 10:18 am
Tito
Цъкни на 134-та страница. Явно форумът грешно е “прелистил” страницата.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети