tortomanin написа:
"Едночасов полет е колкото скъп дрон"
?????????????
Ако това са три хилки в ясно време, ще ги дам, защото е "раз в жизни". Примерно около Трите чуми или Тоблерона.
Ако говориш за нещо като военен безпилотен самолет, изпадам в категорията несъстоятелен.
Консервативен съм и не се интересувам от дронове. Ако ще гледам запис, все едно моя или от тубата го е снимал....
В евро обаче- горе долу.
Сря Сеп 11, 2019 10:01 am
vladofff
tortomanin написа:
... три хилки в ясно време, ... Примерно около ...Тоблерона.
.....
Сега.... Има и още един почти безплатен начин, но... е малко рисков... за живота,... ако нещо не стане точно по план.
Аз съм го правил преди десетина години, летях с хеликоптер около тоблерона и струваше точно 3 хилки в евро....
Както се сещаш, става въпрос за спасителна операция.
трябва да имаш застраховка.
Качваш се набързо до капана на Маргарита и съответно получаваш белодробен оток. Сутринта идва хвърчило и за да те прекара до болницата в Аоста прелита покрай Червиньо.
Рисковете са: да пукнеш, ако не долети навреме хвърчило, съответно да си платиш, ако се окаже че всъщност не си развил оток или застрахователя открие нещо, за което да се хване, описано в малки ситни буквички в полицата, които му осигуряват правото да не плати...
Сря Сеп 11, 2019 11:32 am
tortomanin
Така не съм навит, благодаря за съветите.
Сря Сеп 11, 2019 7:43 pm
ray
до vladofff: Много страховита история. Бъди здрав!
до тортомарин: Има си хас! Все гледаш тънко да минеш. Напълно разбираемо.
Сря Сеп 11, 2019 11:14 pm
Whitestar
Регистриран на: 19 Ное 2013 Мнения: 522 Местожителство: Велико Търново
Стига с тези, че станаха вече не убавини ами страховини!
Ето нещо интересно, което прочетох днес и ми се струва, че трябва да има повече такива научнопопулярни теми! -
Прочетох го във страницата на Зелени Балкани, във връзка с материала за намерените мъртви два лешояда и орел, в Искърския пролом, преди дни. https://www.facebook.com/ZeleniBalkani/
_________________ И опитни планинари са загубвали пътя, но "Който не знае на къде е тръгнал, винаги стига другаде" .
Сър Т.Пратчет
Сря Сеп 18, 2019 3:41 pm
tortomanin
Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1262 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100
И с вас да споделя, приятели :)
Та нали сме една голяма комуна, общото е че ни се ходи, основно нагоре - надолу, леко и на изток и запад Кога го правим, кога не можем, важно е желанието, което ни свързва. Айде стига съм философствал.
Ами от вчера съм ТАТКО. Татко Пацко хаха.
Малкия се радва на добро здраве, аз се радвам, че Филип е почти 4 кила и 52 см, демек скоро ще го пращам до магазина за бира и може да не купувам раница да го нося, а сам да си ходи с мен.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети