Поради липсата на други желаещи да драснат отчет, тази нелека задача ще отметна аз
Да са живи и здрави рождениците, почепиха скромно, но от сърце
Полафихме си, видяхме се, но цялото събиране протече с непрекъсната профилактика срещу коронавируса. На Живко групата носеха силни препарати.
Тръгвайки в петък вечерта от София в 20 часа, имахме приятни срещи след Катунци - язовец и дива котка. Дива котка не бях виждал от дете, голям кеф.
Нашата сплотена група се разходи в съботния ден почти до Ореляк, все по пътя.
Сняг имаше само по пътя, извън него - кал и лед. Приятна среща с 3 сърни имахме.
В неделята имахме приятна среща с огняновски басейн и добринишка кръчма.
Сбирката приличаше на тази на Мургана - курбан немА
Благодаря на Стефан, Дидо и Митко за организацията!
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Добре, че беше Васко. Аз не събрах сили да почна първи
Срещата бе много приятна. Определено има с какво да се запомни. Рождениците почерпиха, с Васко обсъдихме Родопите и обменихме информация. Запознах се и с нови хора. Много съфорумци се обзаведоха с книги, имаше масова имунизация срещу - COVID-19 и други. По повод последно: убедих се, че сме отговорен форум! С Живко и компания направихме 2 много приятни прехода - първият ден до върховете Свещник, Ушите и Муторок, а втория ден се качихме до вр. Ореляк. Снегът не е много, но все пак го има. Не сме слагали снегоходките. Хижарите бяха много гостоприемни. За сефте посещавам хижата, но се чувствах така сякаш ми е поредно идване и нищо не ми липсваше.
На тази среща направих няколко неща за първи път и със сигурност бих повторил.
1. За сефте ядох капама. По принцип готвено зеле не обичам, но въпросната вечер си хапнах колкото ми се ядеше. А аз си бях гладен …
2. За първи път бях на преход с хора, които не познавам и даже не бях виждал. Знам само, че ако въпросните хора се организират отново нещо и ме поканят - ще изровя трапища да дойда.
3. За първи път бях в непознатия за мен среден и южен Пирин. Със сигурност бих дошъл отново.
Регистриран на: 17 Юни 2012 Мнения: 685 Местожителство: Димитровград
Беше много хубаво. Научих интересни неща и следващите приключения изглеждат по-близо. Бях забравил колко е забавно на такива сборища.
Много ми хареса кръговият маршрут през Свещник, Ушите и Муторок. Със сигурност през лятото ще е още по-хубаво.
_________________ И нека се знае:
1) Щастлив съм, че живея в България, а не някъде другаде.
2) Балкана е единствен и неповторим и добре, че е така та да ги има Рила, Пирин ...
Пон Мар 02, 2020 4:27 pm
EXIIIT
Svetlix написа:
Добре, че беше Васко. Аз не събрах сили да почна първи
Срещата бе много приятна. Определено има с какво да се запомни. Рождениците почерпиха, с Васко обсъдихме Родопите и обменихме информация. Запознах се и с нови хора. Много съфорумци се обзаведоха с книги, имаше масова имунизация срещу - COVID-19 и други. По повод последно: убедих се, че сме отговорен форум! С Живко и компания направихме 2 много приятни прехода - първият ден до върховете Свещник, Ушите и Муторок, а втория ден се качихме до вр. Ореляк. Снегът не е много, но все пак го има. Не сме слагали снегоходките. Хижарите бяха много гостоприемни. За сефте посещавам хижата, но се чувствах така сякаш ми е поредно идване и нищо не ми липсваше.
На тази среща направих няколко неща за първи път и със сигурност бих повторил.
1. За сефте ядох капама. По принцип готвено зеле не обичам, но въпросната вечер си хапнах колкото ми се ядеше. А аз си бях гладен …
2. За първи път бях на преход с хора, които не познавам и даже не бях виждал. Знам само, че ако въпросните хора се организират отново нещо и ме поканят - ще изровя трапища да дойда.
3. За първи път бях в непознатия за мен среден и южен Пирин. Със сигурност бих дошъл отново.
Колко още неща ще ти се случат за първи път ......само трябва да си редовен.
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3369 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
Благодаря!
Ами не сме се скрили.
Просто решихме да отложим за по-добри времена, когато няма всичко да е затворено поради причина истерията с КОВИД-19.
Като се замисля... наближава и традиционната Среща на левурдата, която не се състоя през 2020 г. поради същата причина.
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети