Уникален разказ, наистина! Адмирации към Петър!
За съжаление, снимките не ми се зареждат на нито един от възможните браузъри - изглежда има някакъв проблем...
За съжаление, снимките не ми се зареждат на нито един от възможните браузъри - изглежда има някакъв проблем...
Много се радвам, че има архивно копие на пътеписа и снимките. ЦЪКНИ ТУК
Супер! Благодаря!!!
А на останалите пътеписи дали има някъде друг вариант за разглеждане? Този от Мальовица примерно?...
Вто Дек 31, 2019 2:55 pm
tortomanin
Изобщо не се правя на специалист, но....
Нашият форум ползва други сайтове като база и каквото се затрие там, се затрива тук.
Много неща при мен са сринати от Снимка БГ, но като се усетя, качвам ги повторно в същия албум и линкът работи.
Извинете, ако съм го обяснил каруцарски.
Ако хората, поддържащи сайта, призоват за дарения за по-мощен сървър, бих се отзовал.
Снимките не се зареждат, защото имаше проблеми с домейна на postimages. Снимките са си там, но може да се видят като org се замени с cc. Пример:
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети