Пробвах въпросната пухенка на около -5 рано сутринта в града с една памучна тениска и заврях. Явно ще върши работа.
След като пробвах обстойно и леката пухенка (300гр). Мога спокойно да кажа че съм фен на пуха.
Честито и от мен!
Само да не се разочароваш от пуха ако решиш да ходиш с него(особено да качваш 1000-1500м)-всичко е мокро по теб-включително и пуха...така че почети малко за предимствата и недостатъците на пуха и синтетичните му алтернативи...
Успех и безаварийна по баирите!
Нед Дек 15, 2019 10:10 pm
Twoo
Изчетох целия раздел още преди няколко години. Взех си и PrimaLoft яке което пасва отлично под мембраните които имам и за мое учудване прималофта не иска да пуска вода през него. Четох гледах но не вярвах, че е така. Е мокрих го и си остана сухо отдолу. Иначе ще си ходя както преди Термо бельо, полар и ветровка или мембрана. Пък пуха за почивките. Принципно все ми е жега като съм в движение, та не вярвам да обикалям чак толкова навлечен. Жена ми от друга страна обича да и е топло, не се поти като мен и спокойно си ходи с лека пухенка под мембраната от няколко години и не е имала проблеми.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Страница 7 от 7
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети