КОТКИ KONG
Здравейте!
Мисля да си купя тези котки и искам да попитам дали някой има такива и какво му е мнението за тях. Целта ми е не да ги използвам за катерене, а за преходи в планината. Моля ако някой има наблюдения да ми каже дали ще ми свършат работа.
аз гледах подобен модел и това, което ме притеснява, че не са на цялото стъпало и ако се наложи да се качи човек по малко по-стръмно(хълм и т.н ), няма как да се стъпва на пръсти. Това, за което искам да ги ползвам е да ходя, не да се катеря по лед.
Мисля, че стават за стръмно ходене, стоманени са, задния автомат може да се регулира и на височина. Все още не съм ги пробвал, смятам декември да ги кача до Ботев, ако не ми мине котка път.
Какви са вашите впечатления за този модел?
Това ми е ясно, но ти зададох конкретен въпрос, защото ми стана интересно, кое е истината?
Чакай да те цитирам, пък ти си щракни на линка да видиш какво се отваря горе :
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница 1, 2, 3 ... 40, 41, 42Следваща
Страница 1 от 42
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети