A филма гледахте ли го??-От Маркуджиците с лифт,хеликоптер,рапели от Алеко,нощуване в "дивото" и пак хеликоптер от Каракашевото езеро-за два дни-хвалаа на героите!!!
Вече не се учудвам на "последователите" му у нас
A филма гледахте ли го??-От Маркуджиците с лифт,хеликоптер,рапели от Алеко,нощуване в "дивото" и пак хеликоптер от Каракашевото езеро-за два дни-хвалаа на героите!!!
Признай си ,че е операторско майсторство да не хване в кадър нищо /освен маркуджиците в началото/
Ни заслони ни хижи. Ако не познаваш планината ще си кажеш ..мали...
В началото се вижда как слизат точно на пътеката на ръба на Алеко и почват да правят странни неща за да не си личи ,че са ..на пътеката
Като каза за последователите му , прави ми впечатление ,че повечето такива не забелязват как във всички серии той ВИНАГИ слиза от планината на долу. ДО ся една серия няма дето да го оставят пред планината и той да си каже "аха..ся ще ида до билото да видя кво става и ши сляза от другата страна"
Та и тука...оставиха ги да слизат от планината, а не на горе .
Ще следим новината...дано има за какво...предаването е от 2017 , 2019 чак ги сгащват...благодарение на сигнали защото ПарОх не видяли до тях да стават такива неща
Със здраве
_________________ Know your Body. Know your Mind. Know your Substance. Know your Source
Признай си ,че е операторско майсторство да не хване в кадър нищо /освен маркуджиците в началото/
Ни заслони ни хижи. Ако не познаваш планината ще си кажеш ..мали...
Вярно е-направо не го познах-добре че коуежката подстаза, че се вижда подсичащата пътека към Чакър войвода
мислех че хеликоптета ги е закарал поне наистина в дивото...
как са отцепили района от тълпите туристи-не знам!
Пет Фев 22, 2019 8:13 pm
tortomanin
Изказванията общо взето са в защита на шоумена. За някои българи е авторитет. Даже му подражават и ги търсят от ПСС.
За мен идеята да "оцеляваш" на час ходене от кръчмата ми се вижда унизителна.
Освен това всеки относително здрав човек ще слезе от Мусала или Вихрен до населено място за по-малко от ден. Всяко ядене на ларви, жаби, прилепи и..... е тотална простотия.
Така че подкрепям демитологизацията на героя.
Пет Фев 22, 2019 9:37 pm
novobraneca
Регистриран на: 11 Май 2014 Мнения: 32 Местожителство: София, Плевен, Априлци
Здравейте,
не че защитавам Беър Грилс, но според мен точно тази продукция не е за оцеляване, а е по-скоро "шоуменски" насочена - кара гостите си да правят разни небивалици, през това време си говорят за нещата от живота.
А колкото до останалите му предавания, смятам, че идеята им е не "Вижте ме, аз оцелявам!", а по-скоро да дават насоки и съвети при дадена неблагоприятна ситуация как би могъл да се справиш.
По отношения на поразиите в Националния парк, за мен версията е, че се е срещнал с някого от дирекцията, разяснил е какво има намерение да прави, направил е едно дарение (силно се надявам да е за цялата дирекция,а не на конкретен човек) и всеки по своя път. Да не забравяме, че Национален парк "Рила" не е първата защитена територия, в която той снима епизод, едва ли за първи път се сблъсква с бюрокрация, разрешителни и т.н.
Съб Фев 23, 2019 7:28 am
Даниел
Какви точно съвети им дава - да пуснат рапел през телефона си, с настроена аларма на вибрация, така че да си изтеглят въжето, след като падне... Шоу е да, но я сi представи, че някой наистина се опита да му последва съветите? Опа, я почакай - нямаше ли един сървайвър по анцуг с нож и магнезиева запалка, който разхожда ПСС пре камерите на националните телевизии?
Какви точно съвети им дава - да пуснат рапел през телефона си, с настроена аларма на вибрация, така че да си изтеглят въжето, след като падне... Шоу е да, но я сi представи, че някой наистина се опита да му последва съветите? Опа, я почакай - нямаше ли един сървайвър по анцуг с нож и магнезиева запалка, който разхожда ПСС пре камерите на националните телевизии?
Наистина нашите откачалки рискуват повече от този измислен герой. Дали не го правят, защото са усетили, че има хляб в тази работа?
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето.
Момчил Цветанов е бил част от екипа на Bear Grylls в България. "За мен беше огромна чест да работя за невероятният Беър Грилс и неговия страхотен екип! Те вдъхновяват милиони хора по света да поемат пътя към приключенията и да уважават природата!", споделя той на 5 юли 2018 г. и прилага няколко снимки, всред които и тази, направена от B. Simms:
Интересно е това съчетаване на планинско водачество със сървайвър шоу. Дано успява ясно да разграничи едното от другото.
Най-неприятно впечатление обаче поражда двойният аршин -- от една страна глоба за Bear Grylls и нашенските му ятаци, а от друга страна -- никакво видимо действие когато (част от) същите тези ятаци водят групи в резерват, бивакуват, палят огън и всичко това е документирано и излъчено из медиите...
_________________ "Caminante son tus huellas el camino y nada más;
caminante, no hay camino, se hace camino al andar." -- Antonio Machado
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети