ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Автор
Съобщение
DimSimeonov
Есенен Пирин 2019
Да искажа своята благодарност за пишещите и за отговарящите, като и аз опиша есенното си качване в Пирин.
http://dimsimeonov.blogspot.com/2019/11/ - разказче за разходката
https://photos.app.goo.gl/KwrnR4vs5T7Rzvm79 - всички снимки в пълноформатен размер. Доста имат коментар в инфото.
ден 1: По Мраморното било - приятно обзорно натоварване. Прекрасно време
ден 2: През Спано поле - планината е само моя
ден 3: Попина лъка, Зъбът, Яловарника, Каменица, Тевно - отдавна му бях хвърлил око. Дойде му реда
ден 4: Тевно, Чаирите, Беговица, Туричка черква, Попина лъка - отпускаща разходка или така си мислех в началото. Добре, че стигнах до водопада, че да се съвзема в него.
за всеки ден има трак на преминаването
Разказчето е готово. _________________Ком-Емине 2018 - моето приключение
СтаРа Планина 100х24/2020 Последната промяна е направена от DimSimeonov на Нед Ное 17, 2019 2:03 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
Сря Ное 06, 2019 11:18 pm
peca
Супер ходене завиждам ти само от кога не съм имал 4 поредни дни в планината.
Хубави снимки. _________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс
Чет Ное 07, 2019 9:51 pm
DimSimeonov
Съб Ное 09, 2019 3:09 pm
peca
Да си призная дните не бяха поредни, но не съм се откъсвал от планината между ходенията.
Редувал си ги със СПА в някое хубаво хотелче май? и така става _________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс
Съб Ное 09, 2019 7:36 pm
DimSimeonov
Сря Ное 13, 2019 4:27 pm
Не Можете да пускате нови темиНе Можете да отговаряте на темитеНе Можете да променяте съобщенията сиНе Можете да изтривате съобщенията сиНе Можете да гласувате в анкети
Вземи рекламен банер
Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.