Привет планинари! Търся интересна и история (легенда) за парка Каменица и Три реки намиращ се в Пирин. Защо се казва Каменица? Тъся още и интересна история за езерата Спанополски, Башлийски, Чаирски и Тевното. Всякаква информация ще ми бъде от полза, както и препоръки за книги с история на парковия район. Може да ми пише на и лични. В гуглето не откривам необходимата информация... Благодарско
Последната промяна е направена от Ina_May на Съб Окт 26, 2019 8:33 am; мнението е било променяно общо 1 път
Пет Окт 25, 2019 4:12 pm
dido
Южен Пирин е много разтегливо понятие, но в никакъв случай не включва района на Каменица!
_________________ Бутам след осмата бира
Пет Окт 25, 2019 4:47 pm
Ina_May
Re: ИСТОРИЯТА НА КАМЕНИЦА ПИРИН
[quote="Ina_May"]Привет планинари! Търся интересна и история (легенда) за парка Каменица и Три реки намиращ се в Пирин. Защо се казва Каменица? Тъся още и интересна история за езерата Спанополски, Башлийски, Чаирски и Тевното. Всякаква информация ще ми бъде от полза, както и препоръки за книги с история на парковия район. Може да ми пише на и лични. В гуглето не откривам необходимата информация... Благодарско[/quote][code][/code]
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети