Планувам да направя траверса от х. Добрила до вр. Ботев, но специално за този маршрут прецених, че соловото изпълнение не е най безопасно. Ако има желаещи за маршрута или търсещи компания драснете едно лично... не съм планувал на коя дата да е но това е най лесно.
Вто Окт 15, 2019 5:19 pm
vladofff
Re: Добрила- Ботев
barbaron написа:
Планувам да направя траверса от х. Добрила до вр. Ботев, но специално за този маршрут прецених, че соловото изпълнение не е най безопасно. Ако има желаещи за маршрута или търсещи компания драснете едно лично... не съм планувал на коя дата да е но това е най лесно.
Че какво му е толкова опасното? Зимата в нощна буря ли го планираш?
Сря Окт 16, 2019 10:07 am
barbaron
Re: Добрила- Ботев
vladofff написа:
barbaron написа:
Че какво му е толкова опасното? Зимата в нощна буря ли го планираш?
Може да се каже да, като изключим бурята, която няма как да се планува. Идеята ми е да посрещна изгрева от Голям купен. Ако билото е заснежено вече ще е бонус.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети