До връх Мусала- 07.03
Здравейте!
Направих първото си изкачване на Мусала през зимата, като уцелих невероятно време/според един господин, който имаше само за въпросната седмица 3 изкачвания!!!, а общо над 1000- това е било най- хубавия ден за цялата зима./
Тръгнах от Царска Бистрица в 10ч. и в 15:10ч./ с почивките и снимките/ бях горе- мислих си, че е добре/ даже и супер/, но въпросният господин, който беше на 65г. го направи за 3:15ч.- което направо ме комплексира, но и ми вдъхна голяма доза оптимизъм относно ЕГН-то ми!!!
И малко снимки, разбира се
http://andimit.snimka.bg/mountain/do-musala-07-03.481902.17766825
Всичко най!
Здравейте!
Направих първото си изкачване на Мусала през зимата, като уцелих невероятно време/според един господин, който имаше само за въпросната седмица 3 изкачвания!!!, а общо над 1000- това е било най- хубавия ден за цялата зима./
Тръгнах от Царска Бистрица в 10ч. и в 15:10ч./ с почивките и снимките/ бях горе- мислих си, че е добре/ даже и супер/, но въпросният господин, който беше на 65г. го направи за 3:15ч.- което направо ме комплексира, но и ми вдъхна голяма доза оптимизъм относно ЕГН-то ми!!!
И малко снимки, разбира се
http://andimit.snimka.bg/mountain/do-musala-07-03.481902.17766825
Всичко най!
Този г`син го знаеме - той работил до скоро в НСИ
Не пожелавам на никого оденьето горе да го превръща от удоволствие в статистика
Даа чудна е Рила зимъска Поздравления за ходенето и снимките!
Пет Мар 12, 2010 9:31 am
Visoko
Най-хубавото време тази зима
Е, браво! Този 7 март даде най-хубавите снимки тази зима!
И в Пирин и в Рила, снимките на планината, а също и небето с перестите облаци са много хубави!
Нед Мар 14, 2010 7:45 pm
albena :-)
даааа
супер
от миналия март чакам зимата и снега, за да се кача на Мусала снежно и още нищо не съм направила.....
нда
Чудесна разходка! Поздравления!
Бяхме в този район на 5-ти и 6-ти, но времето не бе толкова добро.
Независимо от това добре се поразходихме.
Иди, че вярвай на прогнозите, които бяха по-добри за събота!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети