Имам един въпрос. Заинтересува ме фамилията Халембаков. При нас им ахора с тази фамилия бежанци от Егейска Македония. Случайно да има човека нещо общо с оня край?
Добре дошъл в този форум и благодарности за споделените мигове.
Последната промяна е направена от Speedy на Пон Ное 12, 2007 6:15 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Пон Ное 12, 2007 5:27 pm
Spas
Халембаков е от Пловдив казва се Илия и е на около 70 г. сега не знам друго
Разгледах снимките, изглежда нещата тогава да са били по-истински!
В смисъл?
В смисъл че сега май залагат повече на супер екипировката и по-малко на ентусиазма и личните качества.
На мен ми направиха впечатление тези думи: "Изкачването е самостоятелно, всеки си има темпо".
Това случайно ли е било, или обичайна практика?
Чет Ное 15, 2007 2:42 pm
Spas
mislesht написа:
koce написа:
mislesht написа:
Разгледах снимките, изглежда нещата тогава да са били по-истински!
В смисъл?
В смисъл че сега май залагат повече на супер екипировката и по-малко на ентусиазма и личните качества.
На мен ми направиха впечатление тези думи: "Изкачването е самостоятелно, всеки си има темпо".
Това случайно ли е било, или обичайна практика?
На тези височини 4000 - 8000 м. всеки си има определено темпо на движение, много е трудно да се движиш в колона, разкъсването понякога е повече от 2 часа един от друг. Всичко това зависи от много фактори, може би не е тук мястото за обяснения.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети