Да се избрОим?
stefan_iliev38 написа:
Antoon написа:
tzezko написа:
kaloyanv написа:
………………... нямаш никаква представа………………………….ти липсва обща култура…………………... нямаш знания.
Та в тази връзка: Дали не е време да спретнем едно конгресче на БПС- БироПийците и Скараджии?
Не е време. Крайно време е!
17-18 август 2019 г.?
Пет Авг 02, 2019 9:33 am
Mariana1000
Re: Да се избрОим?
tzezko написа:
stefan_iliev38 написа:
Antoon написа:
tzezko написа:
kaloyanv написа:
………………... нямаш никаква представа………………………….ти липсва обща култура…………………... нямаш знания.
Та в тази връзка: Дали не е време да спретнем едно конгресче на БПС- БироПийците и Скараджии?
Не е време. Крайно време е!
17-18 август 2019 г.?
Къде?
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Пет Авг 02, 2019 9:40 am
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3369 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
Вчера ми се обади по телефона Владо Рилски.
Намислил е да събира доброволци на 17-18 август за маркиране на пътеките между връх Елен и хижа „Пирин“ в Пирин.
Ама дали ще се съберат достатъчно доброволци... Не знам.
Около Мечулица има сечища и е пак за премаркиране, да не говорим около Мургаш!
Така че датите на мероприятието не е задължително да бъдат точно 17-18, може и 24-25, зависи кога са свободни повечето хора и човекоподобни.
П.П. Цецко, да поканиш специално твоя приятел ray/лъчко!
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
Пет Авг 02, 2019 10:30 am
tzezko
МЕЧУЛИЦА!
Mariana1000 написа:
...........Къде?...……...
Низвергнахме напоследък това хубаво място.
Пет Авг 02, 2019 12:32 pm
Mariana1000
Re: МЕЧУЛИЦА!
tzezko написа:
Mariana1000 написа:
...........Къде?...……...
Низвергнахме напоследък това хубаво място.
Е значи ще ходим другаде
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Пет Авг 02, 2019 6:46 pm
Tito
Почнаха месеците, в които има буква 'Р'. Има ли наченки на ентусиазъм за социална дейност в дълбоката есен или ще се задоволим с мумифицираното статукво?
Ако ще ни каниш за носене на пелети при Пацко, няма да стане. Не че не бихме помогнали, ама от многото рак ... носене, ще ни боли главата на другия ден
За други покани сме отворени
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Пет Сеп 27, 2019 5:35 pm
packo packov
Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1262 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100
Пустоооо
vaskoo написа:
Ако ще ни каниш за носене на пелети при Пацко, няма да стане. Не че не бихме помогнали, ама от многото рак ... носене, ще ни боли главата на другия ден
За други покани сме отворени
Пренесох ги аз! С цената на жертви Айде дайте да дадем дата и място и едни избори, други... срещи Лесни сте ми в двора, ама аайиде да съжалим другаря Ники, чух че 2 бона не му достигнали да ми докупи кемпера.
П.П година и половина, господин натариус, по- късно къщата е наша и на хартия. Информация от днес по обед Нотариуса верно каза, ако не ми бяхте приятели, отдавна да съм ви отеееееееенали
Парти, среща, има двор за палатки и хамаци... само предлагам Има и пътеки за ходещите се.
Запазваме си правото да завземем па макар и за вечер Пацовите владения, но не сега. По-скоро имах предвид класическо събиране в неназована старопланинска хижа, където до потайни доби да се разисква коя планина е по-по-най, да се пеят хайдушки песни и т.н. класики в жанра. Целесъобразно е събирането да е след средата на ноември за да не пришпорваме ферментацията в едни бидони.
Конкретно място нямам предвид. Ходи ми се на Мечулица с такава цел, но пък там няма хижа. Строителството спря на етап ВиК.
ПС>Всъщност сега като се замисля ми се ходи на Мазалат. Там съм бил само веднъж на комеминействането ми преди 8 зими. Става за подход и от юг и от север и доказано поема събори, съдейки по 100х24.
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3369 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
Аз предлагам да се съберем на хижа „Кашана“. На фейсбук страницата на хижата пише:
„10 септември в 15:15 ч.
Както знаете,постоянно ви информираме за това,което се случва с Хижа Кашана,работи се усилено ,но има и добър резултат.Вече имаме готова столова,в която могат да се организират различни мероприятия и събирания.Бунгалата също са отремонтирани,като всяко от тях е със собствен санитарен възел.
В близост до Хижа Кашана са Връх Баба, вр.Свищиплаз,х.Мургана,х.Стражатах.Чавдар.Можете да си организирате кратки преходи до тези места ,да се насладите на красивата планинска гледка.
Ако имате желание да прекарате кратка почивка,и да ни посетите ЗАПОВЯДАЙТЕ.Можем да посрещнем до 20 човека.Телефон за резервация 0878539160 и 0882714416.“
Може да се спи и на палатки, наблизо е хижа „Мургана“, а може да се слезе по шосето я в Златица, я в Етрополе и да се нощува в някой хотел/къща за гости.
Важното е, че хижата е близо и от север, и от юг. А и ще подпомогнем и съберем пари за възстановяването на тази важна и хубава хижа.
Пет Окт 04, 2019 9:59 am
tzezko
Умник си ни ти!
Бравос! Направо си става. Ама ако излезе по-голям курбанът- например за 70-80 човека, що ще правим? Ами ако се явят и представители на алтернативния синод, към който ще отправя покана?
А "Мургана" или "Свищиплаз"?
Пет Окт 04, 2019 3:26 pm
stefan_iliev38
Re: Умник си ни ти!
tzezko написа:
Бравос! Направо си става. Ама ако излезе по-голям курбанът- например за 70-80 човека, що ще правим? Ами ако се явят и представители на алтернативния синод, към който ще отправя покана?
А "Мургана" или "Свищиплаз"?
Ако сме 70-80 човека и същества - тъкмо двете хижи - „Кашана“ и „Мургана“ ще ни поберат.
Идеята е да се подпомогне финансово хижа „Кашана“. Плюс това е близко, стига се с кола. Има и къде да се спи наблизо.
На хижа „Мургана“ бях с ТД КПДМ на общо събрание на 01-02.12.2018 г. Хубава хижа, има хубав земен път до нея, но май няма готвена храна, за сметка на това може да се ползва кухнята. Има възможност да се наеме цялата хижа с 20 процента отстъпка, така че ако са над 40 човека - излиза много евтино нощувката на човек и хижата е запазена само за нас, без да се допускат чалгари например.
Хижа „Свищиплаз“ също е добър вариант, евтина е, но не предлага готвена храна. Няма хубав земен път до хижата, което затруднява достъпа, особено за тези от север.
Като стана въпрос за „алтернативния синод“ - от хижа „Свищиплаз“ до местността Гроба вече 3 пъти един „алтернативен“ индивид заличава червената ни маркировка, така че ще има работа на хижа „Свищиплаз“, пак ще я подновим.
packo packov
МнениеПуснато на: Съб Сеп 28, 2019 11:43 pm Заглавие:
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница 1, 2, 3 ... 11, 12, 13Следваща
Страница 1 от 13
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети