Хижа Яворов път?
Пътя до хижа Яворов към момента проходим ли е с лек автомобил? Става въпрос за нисък градски автомобил, а не джип или SUV. Искам да си планирам едно прекосяване на Пирина, ако се отвори парашута (времеви и здравословен), но ще ме подпира времето, та ако може жената да ме качи до там с колата.
Трудно!
Абе проходим е, но трябва да се кара много бавно. Има остри камъни, които могат да направят беля на гумите. Освен това е толкова тесен на места, че размиването би предизвикало проблем. Успех нагоре в планината!
Съб Сеп 07, 2019 9:32 am
DimSimeonov
Аз съм минавал с кола по него, но таман го бяха рехабилитирали, та знам го колко е тесен. Интересуваше ме към момента в какво сътояние е? Дали има големи дупки през които няма минаване? А и дали е много ужасно минаването по него като настилка?
Аз съм минавал с кола по него, но таман го бяха рехабилитирали, та знам го колко е тесен. Интересуваше ме към момента в какво сътояние е? Дали има големи дупки през които няма минаване? А и дали е много ужасно минаването по него като настилка?
Наскоро колегата whitestar май е минавал по него с кола,беше писал в тема къде се мотахте последно, питай го.
Пон Сеп 09, 2019 11:40 am
regnauld
Всеки пък като мина покрай хижата (пеша), горе е като на паркинг в мола. Пълно е с коли. Това ме навежда на мисълта, че пътят е ок. Въпреки това, аз си паркирам долу на Бетоловото, където започва черния път за хижата.
Пон Сеп 09, 2019 1:03 pm
Сотиров
Дупки няма
Пътят е равен. Просто има много камъни и остър чакъл. Внимателно, става!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети