Палатки около Тевно Езеро?
Добър ден, мога ли да попитам някой има ли пресни наблюдения за палаткуването около Тевно езеро, има ли обособени места, заплащат ли се, както и може ли да имам проблем със "Хижари", какъвто имаше преди години?
Съб Авг 31, 2019 11:40 am
ray
Здрасти,
Що не им се обадиш да питаш?
Иначе всички палатки са над и отстрани на хижата, място много има, даже и от хижата май дават палатки или нещо подобно. Не знам дали се заплаща. Какъв проблем с хижари?
Съб Авг 31, 2019 12:02 pm
vasko.sm
Това е стара история с големи празнини в детайлите...
_________________ Бутам след осмата бира
Съб Авг 31, 2019 12:54 pm
Fozyrd78
Здравейте
Значи около заслона на Тевно Езеро се опъват палатки ,без да се изисква разрешение от хижарите и без заплащане.Поне на нас никой не ни е правил проблем,единствено мисля че не разрешават в района на езерото.Спахме там на палатки от 22/08/19 до 25/08/19 без какъвто и да е проблем,даже в Събота срещу Неделя,имаше около 30тина разпънати такива.
Мисля че по закон се разрешава до десет палатки в рьона на хижа или заслон(за второто не съм сигурен) От заслона предлагат техни палаткис одеяла,около 10тина на брой и мисля че е 15лв на спално място,като повечето им палатки са двуместни. Поздрави
P.S.
Ванката(хижаря) е малко “дръпнат”,но четири поредни лета сме на палатки там и никога не сме имали проблем с него
_________________ EVERYTHING IS DUST IN THE WIND
Нед Сеп 08, 2019 3:10 pm
vasko.sm
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети