ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Хайде на х.Соколна
Иди на страница 1, 2  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Хайде на х.Соколна
Автор Съобщение
gaco64

Местожителство: Teteven

Мнение Хайде на х.Соколна Отговорете с цитат
Здравейте хайде на хижа,времето се затопли снега си отиде и е време да стопим поредните натрупани калорий.Как на коя хижа,на Соколна разбирасе.Там цените на нощувките са съвсем нормални-10 лв. на човек,храната и напитките също са нормарни-цени като в заведение в града/нищо,че се зареждат на гръб/.А що се отнася до обстановката ,то тя постоанно се променя към по добро.Предстои изграждането на камина в столовата и барбекю.нова баня с душ кабина и др. И всичко това благодарение на председателя на дружество "Соколна" и на амбициозните хижари както разбирасе и на активисти на дружеството.Според получената информация от хижарите за последните месеци посетителите на хижата са се увеличили и тенденцията е през лятото на 2010 г. да са повече от мин.лято.Дано да е така и на всички хижи да се похвалят със същото а ние туристите и любителите на планината можем да сме само доволни!

Пет Фев 26, 2010 12:19 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
JimBoj

Мнение Отговорете с цитат
Дано Home Sweet Home Home Sweet Home
и дано тези млади хора, които се захванаха и преобразиха хижата да успеят да устоят на несгодите на живота в планината, на времето и на напъните на местните бабаити Duel
преди години, като сме ходили там през зимата, изхвърляхме лед от пода и ..., абе хижаря беше добър Наздраве! и сърдечен човек, обогатяваше ни с иманярско истории, но хижата беше на границата между хижите и заслоните, следващия направи доста за хижата, въпреки пожара, човека се стараеше, но си личеше липсата на женска ръка и близкия му контакт с местния „елит“. Croc
Сега там е станало чудо и дано това чудо да пребъде!
BG BG BG
Пет Фев 26, 2010 1:41 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
matix

Местожителство: София

Моите уважения, но да сме доволни, че планината се пълни с народ? Защо?

Пет Фев 26, 2010 1:42 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
JimBoj

Ами .... вероятно си прав, но тръгвайки по тази пътека ще стигнем до категоричния извод, че е най -добре земята като цяло да се обезлюди

Пет Фев 26, 2010 1:52 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
matix

JimBoj написа:
Ами .... вероятно си прав, но тръгвайки по тази пътека ще стигнем до категоричния извод, че е най -добре земята като цяло да се обезлюди

Напълно подкрепям идеята! Twisted Evil

Не ми обръщайте внимание, днес нещо съм изнервен.

Иначе на х. Соколна съм бил преди 3-4 години за последно, може и да я посетя пак щом хората обикалят по форумите да я хвалят Wink

Пет Фев 26, 2010 2:06 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
titi

Местожителство: Сливен

През Соколна до Мазалат - повече от размазване,поне при мен беше абсолютно размазване Smile
Към 9.30 тръгнах от Габарево, на обяд хапнах супичка на Соколна и към 18 часа се довлякох до Мазалат Smile Smile Smile
Пет Фев 26, 2010 9:51 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Весела Ягодова

titi написа:
През Соколна до Мазалат - повече от размазване,поне при мен беше абсолютно размазване Smile
Към 9.30 тръгнах от Габарево, на обяд хапнах супичка на Соколна и към 18 часа се довлякох до Мазалат Smile Smile Smile

Ооо, колега Smile)
И ний като теб, само че по-късничко тръгнахме, та замръкнахме
Пон Мар 01, 2010 10:39 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
hijasokolha

Местожителство: с.Габарево

ve_san написа:
titi написа:

Ооо, колега Smile)
И ний като теб, само че по-късничко тръгнахме, та замръкнахме
Здравейте и от нас,ние сме хижа Соколна и от днес от името на хижата ще пишем с този ник.Прегледахме постовете в темата и много благодарим на всички вас които сте писали за нас.Промените на хижата са започнали от 20.09.2009 г. /и за това някои от вас не са запознати с тях/,и продължават и в момента.Истината е,че ремонти при тия условия,липса на път,лошо време,липса на постоянно ел.напрежение забавят изпълнението на проеките ни на няма да ни попречат да ги осъществим.Много скоро ще пуснем сайт на хижата и там ще я рекламираме както и ще покажем снимки на ремонтираните,столова,спални,външно барбекю /то ще бъде изградено до края на м.Април/.Извиняваме се на всички колеги и приятели на планинския туризъм както и на администрацията на настоящия форум /който ние уважаваме много/,за рекламния пост и Ви обещаваме,че ще си рекламираме хижата вече само в нашия сайт когато стане готов.Желаем на всички туристи леки преходи и весело изкарване в нашите Български красиви хижи.А на колегите,пълни хижи и бази с весели и доволни туристи.Както и много здраве и щастие на всички вас от нас-екипа на хижа Соколна.

Съб Мар 06, 2010 10:39 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Speedy

Местожителство: Неврокопъ

Привет!

Това че пишете за условията на хижата е добре за нас, така че не го смятаме за реклама, а за полезна и необходима информация каквато пишещите във форума обменяме и част от нея се публикува в тази тема -> http://planina.e-psylon.net/viewtopic.php?p=13#13, за да бъдем информирани при нужда. Ще се радваме да споделите с нас бъдещия сайт на "Соколна", както и за актуални телефони.

Успех в начинанията, както и приветливи и усмихнати гости на хижата.

Нед Мар 07, 2010 10:11 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
mislesht

Местожителство: Пловдив

Липсата на път за мен е плюс. Преди 2 години от парка бяха обновили маркировката от долу до хижата, обновиха ли я и нагоре или спряха до там?

Сря Мар 10, 2010 10:48 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
mayaeye

Местожителство: Пловдив

малко снимки от Соколна и района , 20-21 февруари 2010

http://www.facebook.com/album.php?aid=149631&id=718661847&l=1de20209d4

последният преход на jorji .. сега ни гледа от небето .. : ((

Чет Мар 11, 2010 3:22 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
matix

Моите съболезнования, Мая!

Почти не го познавах Жорето, но от кратките ни срещи съм останал с впечатлението, че беше хубав човек.
Разбрах почти веднага за случилото се, имаме общ познат - Никола..

Цената на мечтата понякога е прекалено голяма.

Чет Мар 11, 2010 3:47 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Niksi

Местожителство: софия

Извинявам се, че се намесвам, но това ме обезпокои
Цитат:

За този човек, който се подвизаваше във форума ли става дума..?

Какво се е случило..? Surprised
Явно не съм в течение...сори, че бъркам в рана..

Чет Мар 11, 2010 7:26 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
metro

Местожителство: с.Куртово

До колкото виждам от снимките -говорим за един и същи човек.На 20 -21 фев.и аз бях на хижата и се запознах с Жорето и Мая.

но съдба -такъв е живота Exclamation
http://www.album.bg/metro/images/21702190/126312

Чет Мар 11, 2010 8:11 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
matix

Niksi написа:
Извинявам се, че се намесвам, но това ме обезпокои
Цитат:

За този човек, който се подвизаваше във форума ли става дума..?

Какво се е случило..? Surprised
Явно не съм в течение...сори, че бъркам в рана..

Да, за същото момче става дума, инцидент при спускане с каяк по река Чая.

Чет Мар 11, 2010 8:18 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.