Втора издънка на Маричини езера
Преди приблизително 10 години аз, Мима и мой приятел тръгнахме от Бирария "Марица" към едноименната хижа. 2х19 километра си е ходене и не ме беше срам, че се върнаме, но нищо повече от Марица като поток не видяхме.
Приех, че е кофти заради разстоянието и си помислех, че с жипка може да стане по-лесно.
В неделя същите тръгнахме в същата посока. Приятелят си беше купил дърта Хонда Цр-в и пътят до хижа "Марица" бе икономисан откъм ходене. 38 километра икономия си е гаранция за успех! Нанай!
Пътеката нагоре бе рядко посещавана, табелите - само за Мусала, спътниците ми разбраха какво е глиганинг, макар и от ниско качество, и им писна. Обявиха стачка и се върнахме.
Не бяхме изцяло заобиколили Малка Мусала, не се бяха разделили някакви пътеки....
На слизане ни изпревариха четири човека. Единият - женски, знам как се тълкува езикът...
Шансът за трети опит е минимален, освен ако не се назлобя.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети