Реших да посрешна Баба Марта на х.Ехо и тръгнах от Розино по дерето което излиза на прелеза.То ме отведе до пътя за за Шамака. От блатото минах надясно и от там по коловете на Дългата поляна. Тъй като тръгнах късно залеза ме завари на Юмрука и се наложи да слизам по въжето на челник.
Интересно изживяване е
По това време котките там са задължителни , а пикела препоръчителен.На хижата пихме по ракийка с новите хижари Иван и Галя (между другото много хубави хора) посмяхме се и в леглата. На сутринта кафе , мартеници , пожелания и по обратния път. Минах по другото дере където е маркировката и излиза малко след прелеза , но на доста места пътеката е залята и се окалях яко.
И аз мислех , че ще има повече сняг и яко се прецаках със зимните обувки , разказаха ми играта , а си мислех и снегоходки да мъкна - добре че се чух предварително с Галя и тя ми каза да не взимам.
Поздравления за прехода и за прекрасните снимки! Тъй като, не ходя по Балкана през този сезон, беше ми много интересно да видя как изглеждат сега познатите ми в летен вид места.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети