Здравейте, наканил съм се тази година да минавам по този маршрут, обаче малко орязан. Мисля да прескоча изцяло витошо-верилския преход и да тръгна директно от хижа Мечит към х. Рибни езера По принцип уговарям един приятел да дойде с мен, обаче не знам какво ще е положението. Затова пускам и тук ако някой ще ходи и си търси компания и тн .. Мисля да е август месец средата.
Сря Яну 23, 2019 12:30 pm
momchilov
Това лято :Калоян Пейчев и Стефан Иванов по Е4 240К с 13,5К Д+ !! Готови ли сте да следите 2 деонощия?
21.06, следобяд тръгвам от Драгалевци. Ще спя, надявам се, след Черни връх или на него... Но предпочитам след. Втора спирка - Клисура. Нататък не знам как ще се движа. 12 дни макс е идеята, но ако се поуморя или нещо не ми е кеф, може и да остана някъде ден....
Вто Май 14, 2019 8:13 pm
dragostin
Петък 26.07.2019 тръгвам с рейса за Сандански и оттам с кола до Извора. После, от събота сутрин го започвам в посока София. Ако се вместя в 9 дни, отлично.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети