Здравейте. Имам един въпрос към запознатите. Има ли някаква организирана група която събира хора за този маршрут? Ако няма таква група, няма ли някой който да ходи тази година и да ме вземе с него, че само това "Е" ми остана от българските, а сам ме е страх да тръгна (не че не го обмислям вече, но никога не съм ходил сам за повече от ден в планината).
Сря Апр 24, 2019 8:58 pm
Mariana1000
"След обхождането на по-голямата част от Е8 на скоро ми се искаше да споделя за пътеката от Тешел до Мугла - покрай Мугленска река. Определено много живописно, леко(без осезаема денивелация) и доста по-кратко от традиционното покрай Чаирски езера, Но! Пътеката, някога път с няколко моста на пракртика не стществува и е направо опасна с порутени мостове и сипеи през пътя, обрасло и с паднали дървета - пълна програма. Все пак за любители на дивото - може пък да е интересно. Целият път е около 20 км, половината е супер - в 2та края откъм Мугла и откъм Тешел - (2 км след хижа Тешел в посока Триград) в средата - капан "
мнение на Момчил Момчилов във фейсбук
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети