Пропуснал съм темата-за съжаление
Ако беше една седмица по-рано щяхме да се видим ЕнцЕдентно из района...
Пет Юни 07, 2019 6:53 am
ivailo.hr
fena73 написа:
vaskoo написа:
ФЕНската старозагорска маса я няма никаква.
Пропуснал съм темата-за съжаление
Ако беше една седмица по-рано щяхме да се видим ЕнцЕдентно из района...
Ами аз викам да се водим от максимата в хазарта: "С малки суми, но редовно!", та наесен с песен можем пак да се съберем някъде там...
Нед Юни 09, 2019 6:35 pm
vaskoo
Леко продължение
Като леко продължение на родопската сбирка се видяхме за малко с любителя Борис и група, което ми беше много приятно.
В опити да атакуват Цирикова църква, той и дружките му бяха отишли да проверят надежността на БГМаунтайнс изолиниите на Гидика.
В друго продължение на отминалата сбирка и подпомогнати от страхотното време, с любезното съдействие на група безчинстващи деца почистващи пътеки и боклуци, отчетохме новопоявило се туристическо съоръжение с неизвестен извършител в скалите под връх Цирикова църква.
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Нед Юни 09, 2019 9:28 pm
ray
Браво на цялата компания! Явно някакви си дъждове не могат да спрат сериозните планинари. Да разбирам ли, че сте се отказали от онази глупава идея за стълбата?
Пон Юни 10, 2019 4:00 pm
vaskoo
Разлома под Циркова църква имаше нужда от екипиране (парапет), за успокоение на туристопотока.
Стълбата - не че няма нужда, ама като си представих как от РИОСВ Смолян не могат да спят, сънуват стълби, падат насън по стълби ... А и ти знаеш ли какво е за една такава служба да се появи подобен казус ... Може да съм всякакъв, ама чак толкова долен не съм, а ти спри да задаваш провокативни въпроси. Извън шеговития тон на сериозните констатации, няма да нарушавам закона и да създавам главоболие.
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Страница 7 от 7
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети