И аз да се включа с благодарности към:
Васкоооооооо за организацията по настаняване, изхранване и напояване на целокупното форумно население.
На Савина, че не беше през нощта в леглото и за неприятното отношение към моята персона .
На ДИАНА...... Честит Рожден Ден бъди здрава и усмихната, сполай ти, оценяваме жеста да оставиш близки и роднини в празничния ден и да ни търсиш по горите лилейски за да почерпиш /извади късмет в празничния ден , че не се запознахме/
На Симона, че ни изтърпя простотиите, надявам се вече да не се виждаме по сбирки само когато се прибера в МОЯТА КЪЩА в Рударци.
На Стария , че не ми се пречкаше с този кемпер по пътищата както минала седмица.
На Венко и Стефан /тези ме съмняват нещо двамата/, че пристигнаха по късни тъмни доби и не ми се налагаше да позирам на 2000-3000 снимки.
На Ивайло Хр. че спря да говори /след 10 мои забележки/ за разните му там планини и пътечки маркировки и такива неща изискващи много и напрегната работа, ама той не е планинар и не ги разбира нещата.
Благодаря и на някакви нови хора на които тъй и не запомних имената ама пък беше весело да се мъча да се сетя как се казват
Най- благодарен съм на Васко /Доктора, Кента /, че опроверга съмненията ми, че само аз чувам звън на телефон и женски гласове
Благодарен съм на някакъв младеж който стоеше до мен, че не говори цяла вечер той май и през деня също...това ме изкефи много- тишината.
На всички дечица, че се занимаваха с разни таблети, телефони и не ни досаждаха, почерпиха и за празника.
Ако съм пропуснал някой да ме извини........или просто да се чуства щастлив от пропуска.
Ако съм обидил някой приемам извиненията Ви
Прегръщам Ви...ще ми липсвате ............../не много, но все пак/
Благодаря на всички които не дойдоха.
Р.S. ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ХОДЯ НА СБИРКИ КОИТО МИ ОТНЕМАТ 5 ЧАСА ПЪТУВАНЕ В ПОСОКА / това е голям разход на гориво, не мога да си го позволя с тези ниски цени на виното/
Пон Юни 03, 2019 3:35 pm
vaskoo
EXIIIT написа:
Благодаря и на някакви нови хора на които тъй и не запомних имената ама пък беше весело да се мъча да се сетя как се казват
Хората са нефорумни, но почти местни - наследници на Пампоровия род, дядото не дойде, понеже е прокарал Хвойна-Елидже пътеката и Иво нямаше да го остави поне няколко седмици на мира.
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Пон Юни 03, 2019 4:13 pm
EXIIIT
Вярно че бяха собствениците на Пампорово Сега се сетих
Пон Юни 03, 2019 4:53 pm
ray
браво юнаци
Браво юнаци че сте провели събрание на висота както личи от постингите и снимките ви! За мен в това се заключава същността на планинарството. Използвам случая да честитя макар и с доста голямо закъснение празника на Диана и да й благопожелая здраве и радост! Благодарности за Изхода за това, че - както може и да се очаква от шармантен и ошлайфан планинар като него - не е забравил да благодари на разни елементи като мен. Голямо уважение дето сте намерили време и сили за разходката до Циркова церква - за тия дето не са наясно нека да кажа, че си е доста път, аз преди няколко месеца като слизах оттам до хвойна пцовах като хамалин и си виках леле ами ако трябваше да го качвам това... Та във връзка с това да попитам ква е ситуацията с Кабата, работи ли редовно и т.н. Поздравления за Васко и да превърне хубавото събитие в традиция.
Пон Юни 03, 2019 7:33 pm
vaskoo
За Кабата ще попитам и ще пусна телефон за връзка.
За Хвойна има и по-гаден вариант, през Студенец, ама като не искаш да ходиш с магаре, ще псуваш.
Традицията лесно ще организирам, да кажат другите дали мястото става дали сметката им е добре, а ти да вземеш да се донесеш някой път, че кайма от дивеч имам доста.
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Пон Юни 03, 2019 7:54 pm
vaskoo
EXIIIT написа:
Ако съм пропуснал някой да ме извини........или просто да се чуства щастлив от пропуска.
А Пацо ... Пацо ПИ ВОДА!!! ... понеже в събота съм пак в района, ще го изджегъртам това в скалите на каньончето, заедно с датата (и Локо София разбира се) ... да го изследват някакви професори след хиляди години
Пон Юни 03, 2019 9:49 pm
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3369 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
Благодаря за чудесната форумна среща!
Трябва да отдадем заслуженото и на домакините за прекрасната къща, в която бяхме!
Родопите продължават да ме удивляват: Камъни, поляни, водопади, пещери, цъфнал силивряк, кучета и хора...
П.П. Още се чудя на времето, как не ни валя силен дъжд. На връщане в бензиностанцията край Пловдив, като плащах горивото и касиерът ме попита:
- Имате ли карта за намаление, фактура ще трябва ли?
- Не, нямам карта, няма да ми трябва фактура.
- Предлагаме хубави водолазни костюми, ако искате.
- Не, благодаря, те са за Пловдив, а не за София.
- Ама както слушам по новините, те и за София вече стават.
- Е, ние затова си ходим в Родопите, че там грее слънце и не вали.
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
Пон Юни 03, 2019 10:30 pm
ivailo.hr
Благодаря на всички за срещата!
Благодаря главния "виновник" за нея Васко и на любезните ни домакини!
Благодаря на Диана, че дойде да ни уважи и почерпи за рождения си ден, макар и за кратко! Пожелавам й в най-скоро време да дойде и да стои на цяла среща! Благодарности и на съпруга й за хубавата ракия!
Аз и един приятел Владо се изсипахме в събота сутринта в с. Забърдо и поехме по обиколни пътища към м. Ериица, откъдето мислехме да проследим надолу зелената маркировка между с. Забърдо и м. Глухите камъни, което безуспешно бях опитвал два пъти отдолу нагоре. Знаеше се, че ще вали и въпросът не беше дали, а кога. Слънцето печеше като пред дъжд и ту се скриваше, ту се показваше иззад облаците. Свършихме си работата без да бързаме и слязохме отново в селото. В късния следобед бяхме на мястото на срещата в с. Орехово. Запознахме се с Диана на живо. След като дойде основната група пристъпихме към същината на срещата - масата и разговорите около нея.
На идване /бяхме спряли до Нова Загора/, като видях "черното цунами" което хвърчи насреща ни малко се шубелисах... но нали отстъпваме само за да се .... засилим, та продължихме напред и никак не съжаляваме.
Срещнахме се и програмата изпълнихме на max. ...Малко седене вечерта, сладки приказки, фукни и одумвания /последните най-вече от моя страна/, скромна почерпка, дневно бързо ходене, слухови халюцинации на трезва глава, нощем безброй звезди и краен брой, но ярки светулки. За другите екстри мълча...
Благодарим на Васко за перфектната организация , на всички участници и особено на Диана за милата макар и кратка среща и за почерпката!!! Дано скоро повторим, потретим и т.нат..
Вто Юни 04, 2019 2:38 pm
tzezko
А пък аз така....
….докато кротичко си страдах, че не се вписах в Родопския пейзаж...
Последната промяна е направена от vaskoo на Сря Юни 05, 2019 10:17 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Сря Юни 05, 2019 8:03 am
ДИАНА
Орехово - ОреХубаво ))
Благодаря на всички за хубавите пожелания!
Васко спретна Сбирката в най-красивото време в планината, когато зеленото е нежно като коприна, птиците се надпяват с пълен глас,
а любимата мащерка показва, че лятото е вече близо - ей, зад онзи хълм......
Тръгнах към непознати, а намерих хора, които сякаш винаги съм познавала и направихте денят ми усмихнат!
Васко е неуморен в идеите си, а Родопите винаги намират начин бързо да си го върнат при себе си.
Затова се надявам, отново да ни събере в тая мистична планина, където несъществуващ GSМ звъни от храстите край Цирикова черква
и където вълкът остана гладен, защото съфорумците изядоха ярето.
_________________ Жена се милва до зори, планина се до пладне минава.
Човек със знанията си прави от планината или приятел, или враг.
Сря Юни 05, 2019 9:17 am
vaskoo
Това което направи Диана е страхотно и голямо!
Съжалявам, че не се засякохме, но децата искаха да хапнат, а те са с приоритет, особено на 1-ви юни.
Сря Юни 05, 2019 10:01 am
ДИАНА
Страхотни и големи са Планинарските ви Сърца, Васко!
Доскоро!
_________________ Жена се милва до зори, планина се до пладне минава.
Човек със знанията си прави от планината или приятел, или враг.
Сря Юни 05, 2019 11:17 am
vaskoo
с пожелание породено от датата на сбирката
На малкото сбирки, на които съм присъствал, и на снимките от тези които съм пропуснал ... ми липсват децата, като брой, като смях и глъч
Пожелавам си (ви) да има все повече и повече деца на сбирките, по пътеките, из горите и поляните.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Следваща
Страница 6 от 7
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети