Вчера час и половина писах пътепис за тазгодишното ни ходене на Пирин.
Още по-време на писането веднъж,като исках да поправя буква или да сложа запетая ми се изтри цяло изречение.
Когато обаче написах всичко и кликнах на"Изпрати",както съм правил винаги до сега, се оказа,че по необясними причини пътеписа не се е качил в раздел Пирин а,както казваме по нашия край е отишъл "право у к...ц!",т.е.изчезна без следа.
Не знам каква е тая световна мания ,като се направи нещо хубаво,което работи и хората са свикнали с него някой,който явно се мисли за Бил Гейтс да продължава да бъзика,да променя и в крайна сметка да....нека не повтарям заглавието на темата.
Същото нещо се случва с менютата на телефоните и телевизорите,със скайп,с някои сайтове за борсова търговия и бог знае още къде.
Сигурен съм,че човека направил въпросните промени в сайта ще посочи някакви супер причини за въведените промени,но аз не искам и да ги знам.Стига ми,че знам какво се случи вчера.
Та значи ще продължа да следя с удоволствие пътеписите ,които другите бог знае как качват в сайта,но няма повече да си причинявам това което си причиних вчера-достатъчно други неща ме ядосват в тоя живот.
Вто Апр 23, 2019 9:48 am
dido
А, промени, ти пък. Форумът не е пипан от години.
Виж сети се какво точно си правил, да не би да си сбъркал бутона и т.н. Възможно е все пак текста на пътеписа да седи нейде при тебе. Провери си хисторито също...
_________________ Бутам след осмата бира
Вто Апр 23, 2019 10:48 am
vladofff
Re: Кой и защо такова майката на сайта?!
Gollum написа:
... Когато обаче написах всичко и кликнах на"Изпрати",както съм правил винаги до сега...
Не сте ли се научили на едно просто архивно правило: пишете в word и после копи-пейст във формата на сайта? Така и да изчезне, първообразът е запазен, още повече, че word има и autosave функция плюс състояния на файла, която позволява да възстановите дори повече, отколкото предполагате, че може да се е запазило...
Нищо, другият път ще знаете...
Аз от една седмица пиша в една нова тема постове правени по над час - проблеми няма никакви.
Проблемът е бил или в браузъра, или в интернет връзката, или в софтуера - т.е. на място.
Пусни една нова тема в произволен раздел за тест - ще я делнеме. Със сигурност няма да има проблеми.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети