Краище, Руй: с. Насалевци - вр. Щърби камък
Малко снимки от разходката: https://photos.app.goo.gl/4aKu5PZt8m6rLwJr5 Ако не се виждат, надписите към снимките се появяват след натискане на бутона "i" в горния десен ъгъл на екрана.
Влече те тази граница и това е , някой ден ще те арестуват някъде да знаеш
отново хубаво ходене си направил
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс
Съб Апр 06, 2019 9:18 pm
ivailo.hr
peca написа:
Влече те тази граница и това е , някой ден ще те арестуват някъде да знаеш
отново хубаво ходене си направил
Е да има и нещо символично в границата - застанал на нея можеш да погледнеш и отсам и оттам - минало, настояще и бъдеще. Време по пространство - получават се интересни комбинации.
Мен не знам, дали ще ме арестуват, защото границата ме обича, а и спазвам някои елементарни правила, разбира се, изглеждащи наглед глупави и незабележими за много хора но,... както се изрази веднъж един дългогодишен граничен офицер и командващ войските в близкото минало: "Граници винаги е имало и ще има - ще се променя само режимът за тяхното преминаване".
Сега сериозно - при една от разходките ми в района на западната ни граница с Р. Сърбия се натъкнахме на граничен наряд (леле как звучи днес това понятие) на доста криво място за джипове (т.е. хората бяха минали пеш доста, докато се качат на границата). Поговорихме си културно около половин час. Дори не ни искаха и лични карти, може би заради естеството на разговора, знам ли..., но приятелски ни предупрадиха да не навлизаме в съседна територия, защото ако попаднем на сръбски наряд, ще си имаме големи неприятности. По-късно на кафе с мой приятел в Трън, който е от района, бях осведомен, че онези не се церемонят - опраскват те с едно бързо производство и така - иди се жалвай, ако си нямаш друга работа на: www.poparmeniya.com
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети