Martin Martinov написа:
Божо тръгна от в.Ботев около 3и15, ще бъде дълга гонка с времето и прогнозата, борба с пришките и мазолите, късмет от мен. Избрал съм да не вярвам в съдбата, кармата, предназначението и подобен род шитове, но има хора и ситуации, които те карат да мислиш, че не всичко има логично обяснение...Когато отивахме да го посрещнем на Козя стена вятърът духаше в гърбовете ни, когато го взехме и се върнахме към Беклемето беше отново попътен. Лошата прогноза за другия ден се смени. За първи път обуваше котки, ползваше пикел и се връзваше на въже, нощният траверс от Купените към Ботев, макар и в хубаво време не е никак лесен, но нито веднъж не измрънка, не се огъна и не направи нещо грешно... Не знам как успява да движи денонощия с 1
-2 часа сън, на боб и вода и винаги да излъчва енергия и позитивизъм, но явно може. Чудя се кое ли ще е следващото му приключение...На добър път Божка.
Цитат:
Благодарим, Марто! За сърцатоста, отдадеността и изключително професионалното поведение!!! Вие със Слави ни показахте сила и дух, които надминаха и най-смелите ни очаквания! Божо заразява! Така е! Познаеме се толкова дълго! Преминали сме през какво ли не и пак не спира да ни изумява!! Лек път надолу! БЛАГОДАРИМ!!! Мая и Страхо
Допълнение: Станаха четири дена до сега. Мина най-високото, но дали то е било и най-трудното?
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Пет Фев 22, 2019 9:48 am
ДИАНА
Възхищавам се на Божидар и споделям с хора около мен как вървят в момента нещата.
Запитаха ме - защо медиите не отразяват това вдъхновяващо начинание?!
Иначе, не пропуснаха зимното тръгване на Цветан в Пирин само с нож и запалка, а голият Киро от Черни връх стана "звезда".
_________________ Жена се милва до зори, планина се до пладне минава.
Човек със знанията си прави от планината или приятел, или враг.
Мина най-високото, но дали то е било и най-трудното?
Трудността е нещо относително -- зависи от способностите, които са си уникални за всеки човек, а и от куп случайности. Тъй че, трудно е да се намери еднозначен отговор на този въпрос.
Поемането на твърде много рискове увеличава вероятността от злополуки. Къде е разумната граница и дали въобще има такава -- отново въпрос без еднозначен отговор...
_________________ "Caminante son tus huellas el camino y nada más;
caminante, no hay camino, se hace camino al andar." -- Antonio Machado
Запитаха ме - защо медиите не отразяват това вдъхновяващо начинание?!
Хубав въпрос. Аз бих го доразвил и към много други области и събития, които, може би незаслужено, напълно отсъстват от поднесеното на общественото внимание.
Пет Фев 22, 2019 12:44 pm
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3543 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
Мнозина се чудят защо проследяването на живо не работи както трябва.
Ами защото не е „на живо“. Ето малко светлина по проблема и отговорът на фирмата, осигурила проследяването:
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети