...във Варна няма абсолютно никакви зимни обувки освен едни Simond в Декатлон.
ако наистина нямаш намерение да ходиш извън Територията, каквото и да си вземеш все става, навремето и с кубинки ходехме и пак добре си изкарвахме. Гледай само да не са някакви дървета, дето да ти убиват и ядат глезена /такива например са някои модели от миналото - Соломон автентик 9 и Криспи Палу - и двата бяха много недодялани. Понеже имам "много добри спомени" от въпросните два боклука, ако ги намеря на снимка, ще ги покажа, всички да ги видят и публично осъдят.
Затова смятам, че е много важно да се мери, а не да се поръчва по интернет, защото например номерацията на Ла Спортива изобщо не съответства на никаква друга, при мой номер 43, за олимпус монса ми съответстваше 45... Така, че и симонда изобщо не ми изглежда лош, ако говориш за един син на цвят... Все е обувка, а май че и цената му беше не особено висока. Сега ако не държиш на някакви мембрани и други чекии със съмнително действие, и това е оферта.
ей така изглеждаше соломона - като сдялана в СССР кожена ски обувка, имаше една гадна пластмаса отвътре на кожата, свършваща до средата на петата, като че нарочно направена да ти гризе петата при всяка стъпка:
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQfJFghq6MIpumOopvhXyUjbdvJcgCzJneoQrFsEFJxEUIUTGFj
а това беше криспито - също недомислено в петата, иначе с хубава подметка и много здрава кожа, съответно от ранга на Галибие по тежест..:
http://i102.fastpic.ru/big/2018/0124/de/5d1bd0d190d2bfac21122f22db5359de.jpg
Пет Мар 09, 2018 10:18 am
alexvan
Колегата над мен ти е препоръчал сайт, в който продават този модел обувки - Обувки Kayland Cross Mountain GTX. За тях, Вальо, който държи заслон Ботев, се изказа само положително - много ги е товарил в сняг, в киша, не са мръднали и е доволен. Тези от Декатлон какво им е лошото - имат едно предимство пред всички други - гаранция 2 г. Като си купуваш обувки питай и за това. След много четене из нета си харесах Гармонт Пинакъл, който тогава не внасяха в БГ, но ми изпратиха някакви маратонки, та се разминах. Сега съм с Ломер Пелмо - доволна съм, мерих ги в Яко,купих ги от Ташев заради гаранцията. Всичко е на късмет. В БГ се внасят обувки второ качество - имат си дефекти къде козметични, къде - не. И все пак трябва да ги мериш, даваш толкова пари...Куриерът не е толкова скъп - 5-8лв. Уговори се за два чифта, пък ще платиш който ти става. Успех колега!
_________________ Всичко е възможно.
Съб Мар 10, 2018 10:32 pm
NorthBridge
Миналата година си взех Bestard Elbrus на добра цена с намалението, но така и не успях да ги разходя както трябва. След няколко качвания и разходки тази зима вече мога да споделя че това е изключително удобна и топла обувка, от която съм страшно доволен. Първите два пъти я изкарах на Полежан и на Тодорка само с един тънък трекинг чорап, и нито за момент не съм усетил какъвто и да е студ. После пак така на едно качване и весело слизане от заслон Ботев при доста силен вятър. Последно ходих за 3 дена на малката Скакавица да катерим, там сложих един ретро вълнен чорап отгоре и отново нито веднъж не усетих да ми е студено или даже хладно. Чак като се прибирахме към София, след час и нещо в колата усетих лек хлад на пръстите, и то защото леда по обувките вече се беше стопил. Предстои да я тествам на по-весели места, но към този момент съм страшно доволен че си взех от по-хубавите модели. Естествено жлеба за котки отпред също е плюс
_________________ Well I came upon a man at the top of a hill
Called himself the savior of the human race
Said he come to save the world from destruction and pain
But I said how can you save the world from itself?
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 30, 31, 32
Страница 32 от 32
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети