Re: Интерактивна карта на Европа. Топографска карта на Швейц
Plamen К написа:
...
Топо - Швейцария. Маркираните пътеки в Швейцария се появяват с натискане на бутона "Wanderwege" от лявото меню.
Има почти 3D изображение вдясно от червения бутон.
Гармин карти на Чехия и Словакия от тук
Има готови .IMG файлове за директен ъплоуд в машинката или инсталацианни файлове /.exe/ за MapSource.
Единия тип карти са само изолинии - хоризонтали.
Направих един бъркоч с MapsetToolkit v1.77 - не е резултата, който търсих, ама е задоволителен - на картата с хоризонталите се появиха върховете, пътеките, езерата и част от растителността
Здравейте,
видях, че преди време е имало питане за качване на вр.Миджур от сръбска страна и Бабин Зуб, но не намерих информация. Каква карта може да буде използвана в района? Ако някой може да сподели трак ще бъде чудесно.
Да, за Garmin става въпрос. BG Mountains не е ли само за България?
Една от най-ранните идеи, с които BGMountains картата се роди преди 10 години, беше да покрива изцяло граничните планини, не само до държавната ни граница. В една или друга степен на различни места това вече е така. Конкретно около Бабин зуб и Миджур имаме нанесени доста данни. Картата може да бъде използвана не само на Garmin устройства, а също и на смартфони, таблети, компютри и т.н.
_________________ "Caminante son tus huellas el camino y nada más;
caminante, no hay camino, se hace camino al andar." -- Antonio Machado
Чет Дек 13, 2018 2:33 pm
shoker
vedrin написа:
shoker написа:
Да, за Garmin става въпрос. BG Mountains не е ли само за България?
Една от най-ранните идеи, с които BGMountains картата се роди преди 10 години, беше да покрива изцяло граничните планини, не само до държавната ни граница. В една или друга степен на различни места това вече е така. Конкретно около Бабин зуб и Миджур имаме нанесени доста данни. Картата може да бъде използвана не само на Garmin устройства, а също и на смартфони, таблети, компютри и т.н.
Това е една много полезна информация. Аз точно тази карта използвам.
Благодаря!
Чет Дек 13, 2018 3:12 pm
shoker
Оказа се, че картата нямаше никаква информация около Бабин Зуб и Миджур. Каква може да е причината за това?
Имайте предвид също, че версията за Garmin я обновяваме в края на всяко тримесечие. Актуалната в момента е 20181002.
Вто Дек 18, 2018 5:57 pm
shoker
Ами от планинарски дом "Бабин Зъб" не можа да направи маршрут до вр.Бабин зъб, нито до вр.Миджур - просто пътеките ги нямаше на картата. Аз за това питам дали може да има някаква причина. Картата трябва да видя коя версия е, като предполагам е предпоследната.
Ами от планинарски дом "Бабин Зъб" не можа да направи маршрут до вр.Бабин зъб, нито до вр.Миджур - просто пътеките ги нямаше на картата. Аз за това питам дали може да има някаква причина. Картата трябва да видя коя версия е, като предполагам е предпоследната.
Пътеките са само частично нанесени, тъй като липсват по-подробни данни:
Разбира се, при това положение не би могло да бъде изчислен и маршрут.
Вие записахте ли следа? Бихте ли предоставили данни за картата?
Вто Дек 18, 2018 6:06 pm
shoker
Да, имам следа до вр. Бабин зъб, но до Миджур така и не стигнахме, тъй като времето се влоши ужасно.
Понеже не съм го правил, как мога да ви изпратя следата?
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5Следваща
Страница 3 от 5
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети