Айде стига с тези езера...Голямо пазене ги пазите. Изкъпали се децата голяма работа.
Вто Окт 16, 2018 10:15 am
SHOGO
Я, темата пак живна... супер !!!
Вто Окт 16, 2018 11:00 am
EXIIIT
SHOGO написа:
Я, темата пак живна... супер !!!
Вто Окт 16, 2018 2:42 pm
kaloyanv
vaskoo написа:
kaloyanv написа:
Добре де, понеже не видях тази тема преди, тези езера ще ги пазим ли и ще създаваме ли култура в по младите и неопитни че трябва да се пазят или ще плуваме вътре и ще си мием краката. Аз и вода пия от там. Питам просто защото туристите глобално се увеличават все повече и ако решим да правим това, другите също ще го правят.
Пиейки вода от езерото или потоците бъркаме във водата отново и внасяме външни за средата микроорганизми ... или едни може други не, принципен е въпроса.
За децата - първо нека ги научим да им е приятно и да обичат природата. Правилата се учат в движение, със забрани от началото няма как да стане.
Интересно ми е за кой ще ги пазим езерата, за бъдещите поколения? За тези 20-на деца които редовно ходят на планина?
Не разбрах и също как глобално увеличаващите се туристи се влияят от локално намаляващите такива в нашите планини и още по точно от поведението на местните последователи на Алеко. Начи са Цецко като направи курбан, в глобален мащаб започват събират дърва, носят пиростии и пълнят казани? Пепел ми на устата/клавиятурата - че ей сега ще вземе някой педе ... такове де, веган да пише в темата на Цецо.
Пиша по принцип а не за конкретния случай. Тук написа едно голямо ала-бала. Хем има наредби които трябва да се спазват, хем да не ги спазваме. То май и със законите е така. За нашите може за другите не е така не става.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5
Страница 5 от 5
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети